Lianne Bakker boeken

Bij een optreden van zangeres–pianiste Lianne is de liefde en passie voor muziek niet alleen te zien, maar ook zeker te horen. Met haar veelzijdigheid zorgt zij ervoor dat de muziek altijd bij de gelegenheid past. Bent u op zoek naar sfeervol achtergrondmuziek, of wilt u gewoon lekker swingen? Zangeres–pianiste Lianne is nu bij Evenses te boeken.

Lianne Bakker boeken

Boekingen van Lianne Bakker

Op acht jarige leeftijd was al duidelijk dat Lianne een talent had. Op aanraden van haar moeder ging Lianne op pianoles, niet wetende dat deze hobby zo uit de hand zou gaan lopen. Na jaren pianoles gaf Lianne op haar 12e haar allereerste optreden. Dit optreden gaf haar zo een kick en goed gevoel dat ze besloot om er nog meer uit te halen. Nu, jaren later, treedt zij regelmatig op bij feesten en evenementen. Zangeres–pianiste Lianne weet met haar optredens iedereen te raken. Zij speelt hits van vroeger, waaronder Elvis en The Beatles, maar nummers van nu passeren ook regelmatig de revue.

Wilt u zangeres-pianiste Lianne boeken voor uw verjaardag, bruiloft of feest? Deze act is via Evenses te huren voor uw receptie of diner. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden