Nathalie Makoma boeken voor uw feest

U kunt Nathalie Makoma boeken voor iedere gelegenheid, U kunt hierbij denken aan uw eigen feest, evenement, verjaardag, diner, bruiloft of bedrijfsfeest.

Biografie Nathalie Makoma

Nathalie Makoma geboren op 24 februari in 1982 afkomstig uit Congo is zangeres en een geboren singer-songwriter.

Nathalie Makoma begon met zingen samen met haar familie in 1993. Destijds onder de bandnaam 'Nouveau Testament'. Daarna hebben ze de bandnaam veranderd naar 'Makoma'. Makoma bestond uit 7 leden (3 broers, 3 zussen en 1 niet-familielid. Ze zongen met veel succes in de taal Lingala, maar ook in het Engels en Frans.

nathalie-makoma-boeken.jpg

Nathalie is in 2008 in Nederland bekend geworden door het programma Idols. Toen Nathalie bekend werd in Nederland was ze al een ster in Afrika, met nummers als 'No jesus no life' en 'Ola ole'. Ook heeft Nathalie in African Music Award in ontvangst mogen nemen.

In 2018 stond Nathalie samen met Nikkie Kerhof in de finale van Idols. Inmiddels heeft Nathalie op vele podia mogen optreden. Makoma stond drie keer met de Toppers in de Amsterdam ArenA in toppers in concert.
Makoma trouwde in 2015 met JC Atamboto. De bruiloft was dan ook te volgen in de realityserie Congolese bruiloft op het platteland op RTL 5. Nathalie heeft twee zoons samen met haar man JC.

Nathalie Makoma boekingen kunnen door Evenses georganiseerd worden door heel Nederland.

Nathalie Makoma boeken

Nathalie Makoma boekingen zorgen altijd voor een groots feest en veel gezelligheid. Bent u klaar om uw bedrijfsfeest, verjaardag, bruiloft of evenement tot een succes te maken met zangeres Nathalie. Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. Nathalie Makoma boeken voor een geslaagd feest.

Bij Evenses kunt u: