Zangeres Wanda boeken

De uit Heerlen afkomstige Zangeres Wanda is een singer-songwriter en straatartiest in hart en nieren. Via haar muziek wilt ze haar liefde voor mens en natuur overbrengen aan de wereld. Haar onbevangenheid en ontwapenende karakter zorgen ervoor dat Wanda veel liefde krijgt, maar ook veel liefde geeft aan de mensen om haar heen.

Wanda's liedjes kenmerken zich door sterke melodieën, pakkende teksten en haar bijzondere, authentieke stemgeluid. Haar eigen muziek vult Wanda aan met covers uit de jaren ’60 en ’70. Wanda wordt vergeleken met artiesten als Melanie Safka en Joni Mitchell.

In 2014 doet Wanda met het nummer ‘In Your Arms’ van Chef’Special mee aan Kunstbende en wint ze de Pinkpop Cover Contest waardoor Wanda in datzelfde jaar op Pinkpop mag optreden. In 2016 eindigt Wanda bij het overgebleven elftal talenten van Giels TalentenJacht. Ze treden op in een uitverkocht Paradiso.

Samen met Douwe Bob brengt Wanda het door hen zelf geschreven duet ‘The Days in September’ ten gehore. In dat jaar verschijnt ook Wanda's eerste single, ‘Barefoot’. Op het label Pledgy Records verschijnen in 2017 vervolgens de singles ‘Bag Full of Dreams’ en ‘Out of the Circle’, waarvoor Wanda samenwerkt met producer Reyn Ouwehand. In datzelfde jaar staat Wanda met een aantal bandleden officieel op Pinkpop.

Zangeres Wanda boeken

Boekingen van Zangeres Wanda

Wilt u Zangeres Wanda boeken voor uw festival, bedrijfsfeest of bruiloft? Deze act is via Evenses te huren voor uw gelegenheid. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.