Adrianne ontdekte al op zeer jonge leeftijd een muzikaal talent. Ze besloot om naar de muziekschool te gaan toen ze 8 jaar oud was. Daar heeft zij 8 jaar klassieke piano gestudeerd, 4 jaar klassieke zang en 1 jaar muziekopleiding. Op 9-jarige leeftijd werd ze lid van het Helmut Lotti Kinderkoor. Hier raakte Adrianne bekend met het grote podium. Na deze stap is ze ervan overtuigd dat muziek haar grote passie is.

Toen ze 14 jaar oud was, schreef ze ook haar eerste liedje en leerde ze gitaar spelen. Een paar jaar later bouwde ze een compleet repertoire op voor haar liedjes en covers. Sindsdien woonde ze regelmatig bruiloften, bedrijfsfeesten, festivals en andere evenementen bij.

In 2018 behaalde Adrianne een bachelor in muziekproductie aan het Gentse Conservatorium. Dankzij de opleiding van een muziekproducent leerde ze het proces van het opnemen, mixen en masteren van liedjes en het arrangeren van liedjes te leiden. Dit bracht extra vaardigheden voor live optredens en verbeterde haar schrijfvaardigheid.

In de Hype Studio in Mechelen regisseerde ze meerdere bands tijdens het opnameproces. Als producer heeft ze ook met veel bands gewerkt, waaronder Pilod en Rockabilly Shorty Jetson & His Racketeers. Als songwriter schreef ze verschillende liedjes. Van Slager tot Metal, van Pop tot Klassiek, bekend zijn in meerdere soorten genres zijn een opwindende uitdaging voor haar.

Adrianne heeft ook veel ervaring opgedaan als zangeres. Naast haar eigen projecten is ze sinds 2015 de professionele tweede sopraan van het internationale vrouwenkoor Scala & Kolacny Brothers, waar ze vele uitvoeringskansen heeft gekregen.

Kortweg Adrianne is perfect voor iedere gelegenheid. Haar brede scala aan genres en repertoires maakt haar uniek. Dankzij al haar ervaring weet zij zich daarom aan elk evenement moeiteloos aan te passen. Wilt u Adrianne boeken voor uw Ceremonie, Diner of gehele bruiloft? Neem dan vrijblijvend contact op. Een van onze event specialisten zal u bijstaan in het boeken van Adrianne.