Vanaf jongs af aan was zingen voor Miss Blue een hobby, totdat zij op haar 15e besloot om haar talent naar het podium te brengen. In 2018 heeft Miss Blue mee gedaan aan een grote talentenshow op tv. Dit was een denderend succes en sindsdien is zij niet meer te stoppen! De passie van Miss Blue voor muziek is ongekend. Naast de covers die zij zingt, schrijft zij ook eigen nummers en vindt het daarbij belangrijk dat er een verhaal wordt verteld. Waar Miss Blue gaat of staat, zij probeert altijd de emotie over te brengen. De zangeres zingt voornamelijk popnummers van bekende artiesten als Bruno Mars, Rihanna, Adele en John Legend.

Miss Blue, geboren in Amersfoort, zingt met haar veelzijdig repertoire alle hits van nu. Zij verzorgt solo (met behulp van backingtracks) optredens van 30 minuten, maar kan in combinatie met een gitarist of pianist ook langere optredens van 2 of 3 uur verzorgen. Eventuele extra uitbreiding met gitarist en percussionist, zodat er een trio formatie ontstaat, behoort ook tot de mogelijkheden.

Wilt u Miss Blue boeken voor uw bruiloft, feest of bedrijfsfeest? Deze act is via Evenses in te huren voor uw diner of verjaardag. Vul het formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan zeven dagen in de week klaar om u te helpen.

EXTRA: zangeres Miss Blue beschikt ook over een kerstrepertoire.
- All I want for Christmas is you
- Happy Xmas (War is Over)
- Have yourself a merry little Christmas
- I’ll be home for Christmas
- It’s beginning to look a lot like Christmas
- Jingle bell rock
- Last Christmas
- Let it snow
- Mary, did you know?
- Holy Night
- Santa Baby
- Santa Claus is coming to town
- Silent Night
- White Christmas