< Terug naar overzicht

Monique Smit

Monique Smit is een beeldschone zangeres met een mooie stem. Nu te boeken bij Evenses!
vanaf: 
€1995,-
5

Referenties

"'Ik heb Monique een keer zien optreden tijdens carnaval, en dit was echt een succes! Ze speelde goed in op het publiek en haar liedjes zijn lekker om op te dansen'"
Mevrouw Hendriksen
4
"'Wij zijn via Jan bij Monique gekomen en we zijn gelijk verliefd geworden op haar uitstraling en stem. Echt een goede performer'"
Familie de Bild
5
"'Monique staat al jaren bij ons in de kroeg tijdens het kermisweekend. Elk jaar weer staat de tent op zijn kop. Geweldige performance en leuke liedjes die ze ook nog eens goed zingt. Wat wil je nog meer?'"
Harry Kok
4
0

Monique Smit

Monique Smit is meer dan alleen 'het zusje van'. Monique heeft een prachtige stem die ze al jarenlang aan het grote publiek laat horen. De mensen zijn laaiend enthousiast over deze mooie Volendamse. Via Evenses kunt u deze act tegen aantrekkelijke voorwaarden boeken. Ze is te huren voor diverse gelegenheden: denk hierbij aan uw bedrijfsfeest, evenement, festival en feest.

 

Monique Smit is geboren op 9 april 1989 in Volendam.

 

Ze werd in eerste instantie bekend op televisie met het reallife soap programma Gewoon Jan Smit, waarbij het leven van en de personen uit de directe omgeving van de jonge zanger/entertainer in beeld gebracht werd. Met Kerstmis 2006 zingt Monique samen met haar broer Jan het liedje “Kerst Voor Iedereen”.

 

In het voorjaar van 2007 werd de jonge Monique gevraagd om mee te werken aan het programma Just The Two Of Us, waarin zij onder professionele begeleiding een muzikale carrière begint. Haar partner in het programma is Xander de Buisonjé. In de finale verliezen Monique en Xander nipt van Edwin Evers en zijn partner Berget Lewis.

 

Na Just The Two Of Us tekent Smit een contract bij platenmaatschappij Artist & Company, waar de debuutsingle “Wild”verschijnt, en haar een dikke hit oplevert! Eind 2007 tekent zij een contact bij TROS televisie om het kindermuziekprogramma Z@pp Kids Top 20 te gaan presenteren, waarna het programma snel aan populariteit wint.

 

Haar debuutalbum “Stel Je Voor” verschijnt in 2008 en bevat naast “Wild”nog een drietal hitsingles: “Blijf Je Vanavond Bij Mij”, “Vrouwenalfabet”en “Stel Je Voor”. Han Kooreneef en Daniel Gibson produceren dit eerste album. Monique is in één klap een veelgeboekte artiest in discotheken, feesttenten, studentenfeesten en piratenfestivals.

 

In 2010 komt Smit met een tweede album met de titel “Verder” onder productie van Edwin de Groot, waarmee zij in contact komt als haar broer Jan Smit haar als voorprogramma mee neemt tijdens zijn uiterst succesvolle uitverkochte Jan Smit Komt Naar Je Toe Tour”. Edwin de Groot maakt deel uit van Jan’s begeleidingsband en schrijft de meeste liedjes op het nieuwe album, dat ook bijdragen van Jan Dulles (3JS), J.W. Roy en Jochem Fluitsma en Eric van Tijn kent. “Feest Voor Twee”is de eerste hit van het album, later volgen: “Maak Je Move”en “Een Lange Nacht”.

 

Ondertussen krijgt Monique van de TROS de vraag om naast het succesvolle Kids Top 20 ook het programma Wild van Muziek te gaan presenteren en host zij de Sterren 24 Awards met Kees Tol. Zomer 2011 staat zij in de kijker met het zomerse duet “Een Zomeravond Met Jou”, duet met Tim Douwsma met een door broer Jan geschreven tekst op een Italiaanse zomerhit uit de jaren ’70.

 

Momenteel is Monique veelvuldig op televisie te zien als presentatrice bij de TROS.

Suggesties voor bij deze act

fotohokje voor huwelijk bedrijfsfeest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

Fotohokje Een leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje. €595,- Lees meer
videozuil huren verjaardag

Videogastenboek

Videogastenboek

Videogastenboek

Videogastenboek Een korte video opname van al uw gasten. Een leuke herinnering met het videogastenboek! €350,- Lees meer
dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ DJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid. €445,- Lees meer
dansvloer inhuren huwelijk

LED RGB Dansvloer

Verlichte dansvloer

LED RGB Dansvloer

Verlichte dansvloer Heldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven. €595,- Lees meer