Operazangeres Freya

Deze operazangeres zingt klassiek en opera muziek. Kippenvel gegarandeerd!

4,7 uit 5 sterren
€ 445 - € 1115
Operazangeres boeken
dYJtrUNPI
EcVPnwXvEk
iGyzjGRc
opera muziek boeken
jJSveMrTo
operazangeres boeken
boeken operazangeres
Operazangeres boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Operazangeres Freya
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Operazangeres Freya zingt de mooiste klassieke muziek en operamuziek. Ze studeerde cum laude af aan het Rotterdamse Conservatorium. Hierna heeft ze haar masteropleiding aan de Royal Academy of Music in Londen afgerond. Hier ontving Freya de “Grabowsky Connell Prize” voor haar prestaties.

Freya is in verschillende formaties te boeken. De opera zangeres kan als soliste geboekt worden of met orkestbanden optreden. Daarnaast is een optreden met begeleiding van piano, gitaar of eventueel harp ook mogelijk. Het repertoire is afhankelijk van de bezetting waarin het optreden gewenst is. Hierbij is een verzoeknummer in overleg mogelijk.

Freya's hoogtepunten in haar carrière:

- Freya heeft op grote locaties opgetreden als Het Concertgebouw in Amsterdam (Grote Zaal), De Stadsschouwburg in Utrecht, De Doelen in Rotterdam, Bridgewater Hall in Manchester, St. Martin-in-the-Fields in London en Guildford Cathedral in Guildford. Freya heeft in 2011 het Gouden Televizier Ring Gala geopend met een solo-optreden, hierbij werkte ze samen met Eric van Tijn en Marc Pos.Ook was ze in 2012 te zien in het programma Beat the Best van RTL4.

- Freya heeft opgetreden tijdens verschillende festivals, zoals: Yo! Opera Festival, Kamer Opera Festival in Zwolle, Operadagen in Rotterdam, Springdance Festival, Recontres Musicales d’Enghien (België), Ardingly International Music School (Groot-Brittanië), Sastamala Gregoriana (Finland), Spancirfest (Kroatië) en Lake District Festival (Groot-Brittanië).

- Freya heeft samengewerkt met onder andere Stephen Cleobury, Richard Egarr, Jurjen Hempel, Reinbert de Leeuw, Evelyn Tubb  nog veel meer bekende musici en regisseurs.

Wilt u operazangeres Freya boeken voor uw diner, congres, beurs, feest, bruiloft, ceremonie of receptie? Operazangeres Freya is in te huren voor elk type gelegenheid, zoals trouwfeesten, verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten. Daarnaast kan ze haar optreden aanpassen aan uw wensen en voorkeuren. Vul het offerteformulier in of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We staan u 7 dagen per week graag te woord!

Repertoire Operazangeres Freya

Genres

Klassiek
5 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Joanna D.
5 uit 5 sterren
Freya was GEWELDIG! Omgeven door kaarslicht zong ze de sterren van de hemel voor onze gasten. Het was echt betoverend.
Thalita Ouwer
4 uit 5 sterren
Fantastische zangeres. Ze heeft een stem waarmee ze iedereen in de zaal had weggeblazen. Diep onder de indruk.
Merel en John Brinkman
5 uit 5 sterren
We kenden haar al van TV, en om haar in het echt te zien, was echt SUPER!! Acute kippenvel.
Simone
5 uit 5 sterren
In 1 woord super! We hadden Freya gevraagd om als sopraan op te treden bij ons besloten familiefeest en het was top kwaliteit in een intieme sfeer. Wat een stem heeft zij en wat een mooie emotie dit bij ons en de genodigden heeft losgemaakt. De boeking was via Evenses professioneel en snel geregeld en daarna is er regelmatig persoonlijk contact geweest over de opzet en de muzieknummers met de artiest. Alles verliep super en ze is een echte aanrader voor degene die van klassiek muziek houden. Frederiek nogmaals bedankt voor je aanwezigheid! We zullen dit niet vergeten en hopen je in de toekomst zeker nogmaals te mogen aanhoren.

Vergelijkbare acts

May Ann

May Ann

3 Beoordelingen

May Ann is een jonge en getalenteerde allround zangeres die een uniek stemgeluid heeft.

€ 595 - € 1310
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.