Belle Perez boeken

12 keer aangevraagd

Belle Perez, de zangeres met Spaanse roots, zit 15 jaar in het vak en is te boeken via Evenses!

4,4 uit 5 sterren
€ 3475 - € 5560
belle perez boeken
qPApOReSvsc
MIXOnOyI
QPMThHHUMQU
grvIlEo
RxlqZzQ
C NyCG
belle perez boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Belle Perez
Starttijd:  
Eindtijd:  

Belle Perez boeken

Wilt u Belle Perez boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Belle Perez boeken via Evenses voor uw gelegenheid. Vul geheel vrijblijvend het offerte formulier in of neem direct contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. Belle Perez boeken

Belle Perez is een uit België afkomstige zangeres met Spaanse roots. Met haar 15 jaar ervaring is ze een groot entertainer en weet ze overal een warm feest van te maken. Belle Perez is bij Evenses te boeken tegen aantrekkelijke voorwaarden. Ze is in te huren voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest, evenement, festival of feest.

Een 15-jarig jubileum is vaak reden tot stilstaan en terugkijken naar wat is geweest. Maar niet wat zangeres Belle Perez betreft. Zij kijkt het liefst vooruit, naar nieuwe uitdagingen, mooie projecten, andere podia.

Belle perez boekenBelle Perez boeken

Haar Spaanse roots vind je terug in haar muziek, maar eigenlijk in haar hele wezen. Niet voor niets heeft ze nog steeds de Spaanse nationaliteit. ‘Spanje zit in mij, in mijn vurigheid maar ook in mijn verlangen naar rust, eenvoud en stilte’, zei ze.

Biografie Belle Perez

Haar eerste stapjes als zangeres zette ze als kind, toen ze zong in flamencogroepjes en deelnam aan talentenjachten. Bij het grote publiek werd ze bekend in 2000, door haar deelname aan het programma Eurosong, de Belgische voorronde voor het Eurovisiesongfestival, met het liedje Hello World.

Al heeft ze uiteindelijk nooit meegedaan aan het Eurovisie Songfestival, ze vestigde in haar tweede moederland wel haar naam als zangeres en tv-presentatrice en scoorde hit na hit. Ook internationaal werd ze opgemerkt. Ze kreeg een platencontract in Amerika en toerde door Noord- en Zuid-Amerika. Belle Perez boeken

Boekingen Belle Perez

In Nederland kan Belle Perez rekenen op een grote fanbase, met name sinds ze in 2004 samen met Jan Smit het Tros Muziekfeest op het plein presenteerde. Ze stond in Ahoy’ en in de Heineken Music Hall.

Haar roem kreeg een sneeuwbaleffect toen ze met haar derde album Baila Perez, de slimme switch maakte van pop naar latin, een stijl die haar op het lijf is geschreven. Ze was ‘thuis’. Hits als Que viva la vida, Enamorada en Ave Maria zitten in ons muzikale geheugen gegrift. Sinds 2007 weet ze ook het theater vrijwel jaarlijks te vinden.

Bij Evenses kunt u:

Gegarandeerd een prachtige invulling van uw feest door een van onze vele professionele artiesten.

Belle Perez boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Belle Perez boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Repertoire Belle Perez

Genres

Pop
Nederlandstalig
Latin
Salsa

Nummers

Belle Perez - Enamorada
Belle Perez - Gipsy Kings Medley
Belle Perez - El mundo bailando
Belle Perez - Hello world
Belle Perez - Que viva la vida
Belle Perez - Fuera de mi piel
Belle Perez - Amame
Belle Perez - El ritmo Caliente
Belle Perez - Hola Mundo
Belle Perez - Alegria
3 Beoordelingen
4,4 uit 5 sterren
Josine van der Kerk
4 uit 5 sterren
Wat een geweldig feest gisteren! Het dak ging ervan af!
Jos Kamp
4 uit 5 sterren
Belle kreeg het publiek zo goed mee! Echt een hele leuke avond.
A. Driesschen
5 uit 5 sterren
Heel erg bedankt voor je optreden Belle! Het jubileum van ons bedrijf was niet compleet geweest zonder jou. Echt super!

Vergelijkbare acts

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.