Demi van Wijngaarden boeken

Demi zingt al sinds haar negende, op deze leeftijd ontdekte ze haar talent voor zingen. Drie jaar later had ze de beslissing genomen om hier meer tijd en energie in te steken. In 2012 deed ze mee aan de eerste editie van The Voice of Westfriesland en deze won ze met overtuiging. Sindsdien stroomden de optredens binnen en deed ze veel ervaring op door heel het land shows te doen. Een jaar later deed ze in 2013 auditie voor The Voice Kids en met succes. Tijdens haar spetterende 'blind audition' zong ze "Something's Gotta Hold On Me", haar auditie is nu inmiddels maar liefst 49 miljoen bekeken! Ze overtuigde Marco Borsato, Nick & Simon en Angela Groothuizen van haar kunnen. Uiteindelijk had ze voor Team Marco gekozen en samen met hem had ze de finale behaald.

In 2017 besluit ze nogmaals mee te doen aan The Voice, alleen dit keer waagt ze een kans bij The Voice of Holland. Ze zingt tijdens haar 'blind audition' "Still Got The Blues" en zorgde ervoor dat alle juryleden hun stoel omdraaiden. Ze had besloten om voor team Ali B te gaan en schopte het tot de finale. In de finale zong ze haar eigen single "I'll Never Break Your Heart" en eindigde ze uiteindelijk op de vierde plaats.

Boekingen Demi van Wijngaarden

Wilt u deze sensationele zangeres voor uw feest, festival, bruiloft, bedrijfsfeest of evenement boeken? Demi van Wijngaarden is te huren voor uw evenement of bedrijfsfeest. Vraag een offerte aan of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We zijn zeven dagen per week te bereiken voor al uw vragen over het boeken van Demi van Wijngaarden.