Imca Marina boeken

Vier feest met Imca Marina!

4,4 uit 5 sterren
€ 1745 - € 2965
imca marina boeken
lWpWPuPlEU
b QHLwv YI
fXKNOUkKgh
imca marina boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Imca Marina
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Imca Marina

Wilt u Imca Marina boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Via Evenses kunt u Imca Marina boeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze professionals.

Imca Marina is een artiest die binnen no-time een feestje van weet te maken. Zij heeft vele hits op haar naam, waarmee zij bekend is geworden in Nederland. Heeft u zin in een feestelijke optreden? Imca Marina is nu hier te boeken op onze website. Als Imca Marina optreedt, zit de stemming er binnen enkele minuten in.

Biografie Imca Marina

Imca Marina (artiestennaam van Hindrikje Imca Bijl) (Zuidbroek, 13 mei 1941) is een Nederlandse zangeres en is buitengewoon ambtenaar van de Burgerlijke Stand. De artiestennaam Imca Marina wordt gevormd door haar tweede voornaam (Imca) en de tweede voornaam van haar moeder (Marina).

Ze kwam ter wereld tijdens de laatste wereldoorlog. Ze groeide op als enige dochter in het gezin, waarvan haar vader als electrotechnicus haar de liefde en kennis van de schepping en plant en boom bijbracht en haar moeder met haar zong en musiceerde.

Als kind van drie stond ze op een stoel voor de familie te zingen. Vanaf toen werd zingen Imca Marina's haar lust en haar leven. In een mooie lange carrière heeft ze zich uit kunnen leven door op te treden over de hele wereld.

Imca Marina boeken Imca Marina boekingen Boeken Imca Marina.jpg

De grootste hits zijn nog steeds "Viva Espana"en "Vino waar blijft de wijn". Maar ze heeft wel een mooi wereld repertoire kunnen opbouwen met een hoog feestgehalte. Het grootste plezier beleeft Imca als ze het publiek vrolijker en blijer achterlaat. Imca treedt nog volop op! Imca Marina boeken

Imca Marina zingt met liefde

Deze twee begrippen typeren de zangeres Imca Marina. Ze is veelzijdig genoeg om deze beide begrippen voor honderd procent waar te maken. Tegenstellingen dagen haar uit. Ze is er dol op. Men weet het nu langzamerhand wel: feest maken en een feest gestalte geven kan ze als geen ander. Imca is zelf een uitbundig mens en dat straalt ze uit en geeft dat door aan de mensen.

"Het publiek moet gelukkig zijn" zei ze in een interview in het Algemeen Dagblad, "Ik vond het heerlijk om in de Gouden Zaal van een theater te staan, maar ik sta met net zoveel liefde te zingen op het biljart van het buurtcafé, waar de vaste klanten mijn gage met guldens bijeen gespaard hebben.

"Het typeert ook haar levensvisie, want die visie, of filosofie, bepaalt ook haar inzetbaarheid op ernstiger evenementen. Als theosofe heeft ze een verrijkte blik op de religie, wetenschap, occulte zaken en filosofie ontwikkeld.

Daarom is ze niet alleen "maar" zangeres. Ze schrijft boeken, maakt poëzie en proza, schrijft voor bedrijven passende teksten, schildert, geeft lezingen, kerk- en koffieconcerten en leidt grote jubilea.

Imca Marina boeken

Imca Marina boeken Imca Marina boeken.jpg
Imca Marina is een perfecte act voor uw gelegenheid door haar talenten en skill om het publiek te lezen. U kunt Imca Marina boeken bij Evenses voor uw bruiloft, Imca Marina boeken voor uw feest of u kunt Imca Marina zelfs boeken voor uw buurtfeest.

Voor elk evenement waar u een ster wilt hebben kunt u Imca Marina boeken via Evenses. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Imca Marina.

Bij Evenses kunt u:

Imca Marina boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Imca Marina boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Repertoire Imca Marina

Genres

Pop
Nederlandstalig

Nummers

Imca Marina - Viva Espana
Imca Marina - Vino (waar blijft de wijn)
Imca Marina - harlekino
Imca Marina - Ook als ik er niet ben
Imca Marina - t gooi
Imca Marina - De wals van de liefde
Imca Marina - Mannen overal
Imca Marina - Kreta
Imca Marina - Meissie van de vlakte
3 Beoordelingen
4,4 uit 5 sterren
Sandra en Nico
5 uit 5 sterren
Een top vrouw met een goede stem. Feest is geslaagd!
Jeroen en Claudia van Laren
4 uit 5 sterren
Wij hebben Imca Marina geboekt voor onze trouwfeest. Onze gasten waren zeker vermaakt. Een dag om nooit te vergeten.
Latoya
4 uit 5 sterren
Met mede dank aan Evenses heeft de artiest aan al onze wensen voldaan. Entertainment van hoog niveau.

Vergelijkbare acts

Meau

Meau

Hitsensatie Meau zorgt voor een intieme sfeer met haar warme sound en eerlijke teksten

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.