Julie Huard

6 keer aangevraagd

Bekend van haar internationale Franstalige hit 'La Petite Femme'. Julie Huard zingt Franse Chansons.

5 uit 5 sterren
€ 490 - € 1225
julie huard huren borrel.jpeg
jcncdJRbjc
qFCxnyRWHM
anYzomvHUJ
huYUJew
Julie Huard handtekening
julie huard boeken event evenses
Julie Huard boeken
julie huard huren borrel.jpeg
Controleer nu de beschikbaarheid van Julie Huard
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Julie Huard

Bekend van haar internationale Franstalige hit “La Petite Femme” is Julie Huard te boeken bij Evenses. De zangeres heeft een mooie, warme stem en zingt de mooiste chansons. Niet voor niets wist zij in 2019 de prestigieuze Liesbeth List prijs te winnen tijdens het Concours de la Chanson.

Na de eerste jaren te hebben getourd met haar vader besloot Julie Huard haar eigen weg in te slaan en theaters te veroveren. Niet zonder succes. Met uitverkochte zalen als het Haagse Diligentia, Utrechtse Schouwburg, Pleintheater, het Belle vue en vele andere grote events weet ze de harten van vele fans te raken met haar swingende chansons. Naast haar theatertour kunt u Julie Huard op vele andere plekken zijn tegengekomen. Als hoofdact op verschillende festivals als Trek en & Joy zet zij de ultieme Mediterraanse sfeer.

Wat u van de zangeres kan verwachten is een nostalgisch verlangen naar Parijs of een zwoele avond aan de Côte d’Azur. Aangewakkerd door bekende Franse chansons in een fris jasje en uiteraard het beste van haar eigen werk. Haar pianist, bassist en/of gitarist zorgen voor de swingende muzikale begeleiding.

La Femme Petite boeken voor uw feest? | /julie-huard-boeken

Julie Huard boeken?

Wilt u Julie Huard boeken voor uw bruiloft, feest of bedrijfsfeest? Zij is via Evenses te boeken als duo en solist voor uw diner of verjaardag. Vul het formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan zeven dagen in de week klaar om u te adviseren.

Repertoire Julie Huard

Nummers

Charles Trenet - Ménilmontant
Lucienne Boyer - Parlez-Moi D Amour
3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Roelien Bonkes
5 uit 5 sterren
Wát een genot was het om te luisteren naar het optreden van deze artiesten! Loepzuiver gezongen, met een prachtige natuurlijke en charmante voordracht.
J.B. Janssen
5 uit 5 sterren
Julie is een zeer beminnelijke en sympathieke persoonlijkheid en is een mooie dame om te zien. De kwaliteit van haar optreden is van hoog niveau. Ze is in staat met haar optreden haar toehoorders aan zich te binden en een typisch Franse sfeer te creëeren. Zij trad op tijdens een huiskamerconcert ter gelegenheid van de 70ste verjaardag van mijn vrouw. Ondanks het feit dat de "beweeglijkheid" van haar toehoorders door een aantal kleine kinderen groot was liet zij zich niet van haar stuk brengen.
Jasper
5 uit 5 sterren
Ze heeft onze verjaardagsfuif in Tjommies Music Bar in Amersfoort muzikaal omlijst. In tweemaal een optreden van drie kwartier bracht ze onze veertig gasten een heel tof repertoire Franse chansons buiten de gebaande paden. Julie heeft een heel mooie, warme stem waar de zwoele zomeravond van Parijs in resoneert. Maar ook de verfijnde rauwheid waar het genre om vraagt, kwam tot klinken. Met die combinatie bracht ze - samen met een gitarist en cajonbespeler - ons in hele fijne, Franse, Parijse sferen. Het contact vooraf en na afloop was erg plezierig.Julie Huard was heel flexibel. We willen haar zeer aanbevelen!

Vergelijkbare acts

Zangeres Liza

Zangeres Liza

1 Beoordeling

Deze singer-songwriter brengt eigen nummers maar ook covers in een eigen jasje

€ 395 - € 990
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.