Julie Huard

6 keer aangevraagd

Bekend van haar internationale Franstalige hit 'La Petite Femme'. Julie Huard zingt Franse Chansons.

5 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
julie huard boeken
JejMayrWA
jcncdJRbjc
ubbjrtKA
UoVeoSME
HXHmrTcGI
franse zangeres boeken
franse muziek
julie huard boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Julie Huard
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Julie Huard boeken

Julie Huard neemt je mee op reis naar een Parijse nachtclub. Swingende Frans- en Engelstalige jazz standards afgewisseld met een zwoel chanson, voorzien van veel glitter, glamour en show. Alles in een eigen modern jasje gestoken door haar fantastische begeleidingsband bestaande uit piano, contrabas, drums, trompet en saxofoon.

Julie Huard biografie

De jonge Julie Huard is één van de grootse aanstormende talenten van dit moment. Niet alleen won zij in 2019 de prestigieuze Liesbeth List prijs, maar sloot ook 2021 af met de Europese Artist of the Year Award. Onder haar fans mag ze grote internationale sterren rekenen als Señorita-zangeres Camila Cabello die in een interview met het Amerikaanse Glamour Magazine verklaart enorm onder de indruk te zijn van Julie’s zwoele stemgeluid. Ook het management van Chanson-god Charles Aznavour brengt Julie’s Franstalige muziek regelmatig onder de aandacht van zijn miljoenen volgers op social media.

In januari 2022 reist Julie Huard af naar de Verenigde Staten. De vaste band van Lady Gaga en Tony Bennett zijn gegrepen door Julie’s stem en performance en nodigen haar uit om met hen op te treden in New York. Aldaar weet ze de harten van de Amerikanen te veroveren en wordt haar als klap op de vuurpijl een podium gegeven in New Yorks meest toonaangevende jazzclub, Birdland.

julie huard 5.jpeg

Julie Huard voor iedere romantische gelegenheid

Wat u van de zangeres kan verwachten is een jazzy performance. Haar brede repertoire is voor verschillende gelegenheden geschikt. Deze zangeres is voor een romantische gelegenheid in te zetten om de bezoekers te betoveren met haar stem.

Julie Huard boeken

Wilt u Julie Huard boeken boeken voor uw feest, bedrijfsfeest, bruiloftsfeest of evenement? Julie Huard boeken maar weet u niet hoe? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. We staan 7 dagen per week klaar om u te helpen met uw vragen over het boeken van Julie Huard. À bientôt!

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses staat kwaliteit hoog in het vaandel, daardoor werken wij alleen met professionele artiesten. Julie Huard boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Julie Huard boekingen bekend als een groots feest.

Repertoire Julie Huard

Nummers

Charles Aznavour - La Bohème
Edith Piaf - La Vie En Rose
Eartha Kitt - C'est Si Bon
Peggy Lee - Fever
Shirley Bassey - Big Spender
Michael Bublé - Feeling Good
Marilyn Monroe - Diamonds Are A Girl's Best Friend
Zaz - Je Veux
3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Roelien Bonkes
5 uit 5 sterren
Wát een genot was het om te luisteren naar het optreden van deze artiesten! Loepzuiver gezongen, met een prachtige natuurlijke en charmante voordracht.
J.B. Janssen
5 uit 5 sterren
Julie is een zeer beminnelijke en sympathieke persoonlijkheid en is een mooie dame om te zien. De kwaliteit van haar optreden is van hoog niveau. Ze is in staat met haar optreden haar toehoorders aan zich te binden en een typisch Franse sfeer te creëeren. Zij trad op tijdens een huiskamerconcert ter gelegenheid van de 70ste verjaardag van mijn vrouw. Ondanks het feit dat de "beweeglijkheid" van haar toehoorders door een aantal kleine kinderen groot was liet zij zich niet van haar stuk brengen.
Jasper
5 uit 5 sterren
Ze heeft onze verjaardagsfuif in Tjommies Music Bar in Amersfoort muzikaal omlijst. In tweemaal een optreden van drie kwartier bracht ze onze veertig gasten een heel tof repertoire Franse chansons buiten de gebaande paden. Julie heeft een heel mooie, warme stem waar de zwoele zomeravond van Parijs in resoneert. Maar ook de verfijnde rauwheid waar het genre om vraagt, kwam tot klinken. Met die combinatie bracht ze - samen met een gitarist en cajonbespeler - ons in hele fijne, Franse, Parijse sferen. Het contact vooraf en na afloop was erg plezierig.Julie Huard was heel flexibel. We willen haar zeer aanbevelen!

Vergelijkbare acts

Laura Tesoro

Laura Tesoro

Populaire Belgische zangeres voor uw gelegenheid!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.