Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Kosso boeken paxdmrfesbhaeznzoogghqvjhvcfivjbk
1/8
Kosso
Kosso
100% match

Kosso

Kosso boeken voor uw feest of gelegenheid
Albert Dervishaj, beter bekend als Kosso, is een Nederlandse rapper, bodybuilder en ondernemer. Dervishaj werd geboren in Heerlen, Nederland. Zijn ou...
Lees meer

prijs op aanvraag
Ismo x
1/7
Ismo
Ismo
100% match

Ismo

Ismo boeken voor uw evenement!
Ismo Ismail Houllich, artiestennaam Ismo, is een Marokkaans-Nederlandse rapper. In 2014 brak hij door met de single #Eenmans; zijn debuutalbum The Truth bereik...
Lees meer

prijs op aanvraag
Big2 boeken
100% match

Big2 boeken

Big2 zorgt met zijn uitgebreide muziekcarrière altijd voor een spektakel!
Big2 Biografie Big2, met andere woorden, Twan van Steenhoven is geboren op 10 augustus 1985 in Alkmaar. Je kunt Big...
Lees meer

prijs op aanvraag
Sxteen boeken
100% match

Sxteen boeken

Boek rapper Sxteen voor uw feest of festival nu bij Evenses!
Biografie Sxteen Joweney Sidnay Karel Jason Balentien, oftewel Sxteen is geboren op 11 juli 1993 in Rotterdam. Sxteen is echter o...
Lees meer

€ 1250 - € 2500
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Urban artiesten boeken voor op uw feest

Urban artiesten boeken voor uw feest, verjaardag, lustrum of stadsfeest? Bij ons zijn grote urban artiesten namen als Lil Kleine, Bilal Wahib, Dio, Gerson Main, LouiVos, Esko, Mula B, Dave Budha, Poke, 3Robi, Diggy Dex, Robertino, Sef, Kevin, Brownie Dutch, Snelle, Young Ellens en JeBroer makkelijk te boeken voor uw gelegenheid. Maar bij het organiseren van een feest waar deze grote namen langskomen, gaan veel zaken gemoeid om rekening mee te houden. Denk hierbij aan de termijn waarop u een urban artiest boekt, hoe lang voor welke prijs een artiest komt optreden en wat er allemaal komt kijken binnen het boekingsproces van urban artiesten. Heeft u bijvoorbeeld al eens van een rider gehoord? Normaliter hebben artiesten geen speciale wensen, maar de grote bekende Nederlandse urban artiesten komen vaak met een rider met specifieke wensen die vervuld moeten worden voor hun optreden. Dit zou kunnen bestaan uit eten en drinken, maar bijvoorbeeld ook specifieke techniek voor op het podium. Dus laten we dit en alle andere belangrijke zaken langs gaan, die altijd in acht gehouden moeten worden bij het boeken van een bekende urban artiest.

Urban artiesten.jpg

Welke Urban artiest past op mijn evenement?

Via boekingskantoor Evenses kunt u Nederlandse hip hop artiesten boeken voor elke gelegenheid. U kunt denken aan bekende hip hop artiesten die solo optreden zoal Jebroer of Boef. Maar ook aan Nedelandse artiesten die de beste nederlandse hip hop verzorgen als band, natuurlijk hebben we het hier o.a. over Broederliefde.

Urban artiesten zijn razend populair geworden in een korte tijd, Nederlandse zangers zoals Ronnie Flex zijn hier een voorbeeld van. Met zijn hit "Zusje" werd hij in een klap bekend. Al snel volgde de hit Drank & Drugs samen met rapper Lil Kleine. Rapper Lil Kleine is in 2014 begonnen als presentator van het radioprogamma Hip Hop NL, verder heeft Jorik Scholten twee albums op zijn naam staan, WHOP! en Alleen.

Bij de keuze voor een urban artiest op uw feest, is het belangrijk te kijken naar welke artiest u het beste vind passen bij uw feest, maar ook welke line-up goed zou passen. Want u kunt bijvoorbeeld kijken naar de echte hip hop met artiesten zoals Henkie T of Yung Felix die zeker weten iedere fan van het genre op uw evenement wel tevreden zal stellen. Wilt u de line-up iets meer laten afwisselen? Dan zou een urban artiest zoals Jonna Fraser of Gotu Jim in combinatie met een te gek optreden van De Jeugd van Tegenwoordig met hits als "Een Barkie" en "Leuk" het recept zijn voor een geslaagd feest met urban artiesten.

urban artiesten boeken.jpg

Belangrijke zaken bij het boeken van urban artiesten

Maar bij het boeken van bekende urban artiesten gaan veel zaken gemoeid, we hebben de rider al een klein beetje uitgelicht, alleen is dat nog maar het topje van de ijsberg. Want het allereerste waar op gelet moet worden bij het boeken van bekende urban artiesten is ook de termijn waarop u aangeeft bij het management een boeking te willen doen. Bekende artiesten zijn vaak druk volgepland en dit zorgt er dus voor dat ze vaak niet beschikbaar zijn op de korte termijn. Wat wij aanraden is idealiter een jaar van tevoren al een optie in te plannen bij de desbetreffende artiest, om zo ervoor te zorgen dat ze beschikbaar blijven voor uw gekozen datum. U wilt namelijk niet met lege handen eindigen als het om het boeken van urban artiesten voor uw feest gaat.

Daarnaast is piekfijne communicatie naar het management vaak een must, dit omdat alle details van uw evenement vroeg bekend moeten zijn bij het management, zodat zij de avondplanning van de artiesten goed kunnen opvullen. Bekende urban artiesten treden vaker op één avond op en willen daarom de juiste planning weten, om het vervolg van hun avond niet in de weg te zitten. Deze artiesten urban gespecificeerd zijn altijd professioneel aan het werk en verwachten dit ook van hun afnemers. Zelf niet de tijd over om de communicatie tot in de puntjes te regelen? Geen probleem! Wij verzorgen de volledige administratieve afhandeling met de artiesten, zodat u zich op andere zaken van de organisatie van uw event kan richten.

artiesten urban.jpg

Wat wij voor uw urban artiesten boeking kunnen betekenen

Na alles gelezen te hebben, bent u eruit een urban artiest uit de Nederlandse top te boeken? Wij staan altijd voor u klaar om u te adviseren over welke artiest met hiphop muziek het meest past bij uw feest. Ook zullen wij ervoor zorgen dat alle communicatie, planning en administratieve afhandeling uit uw handen genomen worden, zodat u met een gerust hart verder kunt met de andere zaken van uw feest. Nog niet volledig overtuigd? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen, waar de totale kosten in vermeld staan en daarop uw keuze baseren. Evenses werkt altijd met een all-inclusive prijs, zo zijn er nooit onverwachte kosten achteraf. Boek uw urban artiest en ervaar uw evenement als een avond uitgaan! Bekijk ons complete aanbod van bekende urban artiesten hier.

FAQ Urban artiesten

Hoe zorg ik ervoor dat de urban artiest beschikbaar is op mijn datum?

Urban artiesten vallen onder de bekende artiesten, die zijn vaak al snel volgepland voor populaire dagen als de zaterdag. Om die reden is het slim al vroeg te beginnen met het uitzoeken van één of meerdere urban artiesten die u op uw evenement wil hebben. Wij raden aan niet later dan een half jaar van tevoren een aanvraag tot een optie te doen. Zo goed als zeker zijn van een boeking? Dan is een jaar van tevoren de termijn waarop een optie aangevraagd zou moeten worden.

Wat zijn Buma-kosten?

Mocht u een evenement organiseren wat in de publieke sector plaatsvindt en dus gericht is op commerciële doeleinden, dan moet u nog extra betalen voor de licentie van de muziek die gedraaid gaat worden. Dit zal neerkomen op 7% van het artiestengage en is in onze offerte altijd al verwerkt. Organiseert u een privéfeest met geen oog op winst maken? Dan vervallen deze kosten. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van de Buma Stemra.

Wat te doen als mijn boeking wordt afgezegd?

Bij professionele artiesten zoals ons urban aanbod komt dit vrijwel niet vaak voor, maar door ziekte of andere externe factoren kan dit altijd gebeuren. Wij verzekeren altijd een vervangende artiest van hetzelfde niveau voor op uw feest bij een afzegging. Zo hoeft u zich hier geen zorgen over te maken.

Kan ik persoonlijk in contact komen met de bekende urban artiest?

Urban artiesten zijn vaak druk in de weer en hebben daarom ook een management boven zich staan die alle zaken rondom boekingen voor ze regelen. Zo zal u hoogstwaarschijnlijk niet direct in contact komen met de bekende artiest vooraf het feest, maar ligt dit ook aan de artiest zelf. Sommige artiesten zoals Benny Rodrigues regelen bijvoorbeeld hun boekingen zelf.

Wat is allemaal inbegrepen bij de prijs van mijn offerte?

Wij stellen onze offertes zo op dat u niet voor onverwachtse kosten komt te staan. Wij werken altijd met een all-inclusive prijs die alle zaken rondom techniek, reiskosten, riders en bijvoorbeeld licentiekosten omvatten. Hierdoor komt u nooit voor een verrassing te staan na een geslaagd feest.

Geïnteresseerd in het boeken van urban artiesten? Vul dan op deze pagina een aanvraag in of neem contact met ons op via +31(0)85 792 02 02 (NL) of +32 (0)2 808 49 61 (BE).

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar