Reinier Zonneveld

Nederland's meest bekende techno DJ

prijs op aanvraag
reinier zonneveld boeken
xRgntIydh
reinier zonneveld boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Reinier Zonneveld
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Reinier Zonneveld

Reinier Zonneveld, geboren op 30 januari 1991, maakte kennis met muziek via de klassieke pianolessen waarmee hij begon toen hij nog maar drie jaar oud was. Enkele jaren later begon hij met het componeren van klassieke muziekstukken en gaf hij soloconcerten voor piano. Het was pas na het bijwonen van zijn eerste illegale raves tijdens zijn studie aan de universiteit dat de muzikant die we vandaag de dag kennen zich begon te verdiepen in het produceren van elektronische muziek. Hij spendeerde al zijn studiefinanciering aan zijn eerste synthesizers en slaagde erin om zichzelf zijn uitstekende productievaardigheden aan te leren in zijn studentenhuis. Na het afronden van twee masters in 2015, besloot hij al zijn tijd en moeite te wijden aan zijn steeds groter wordende passie: het produceren en uitvoeren van techno muziek. Kort daarna werden zijn tracks al opgepikt door enkele van de grootste namen in de scene.

Releases op Oliver Koletzki's Stil vor Talent, Carl Cox's Intec en Richie Hawtin's Minus volgden al snel, net als twee officiële remixes voor elektronica-legende Moby. Met zijn producties en live sets beïnvloed door zowel zijn klassieke achtergrond als zijn eigen rave ervaringen, is het geen verrassing dat zijn sound een ongelooflijke breedte bevat, variërend van diepe melodieuze tracks tot beukende warehouse acid techno. Zijn muzikale talent komt tot uiting in zijn live-optredens, waarbij hij zijn indrukwekkende discografie doorploegd en ook onuitgebracht materiaal laat horen. Hij staat erom bekend de hele nacht live sets te spelen, spontaan opgebouwd en zich voedend met de energie van de dansvloer. Binnen een paar jaar na het begin van zijn carrière heeft hij al op alle continenten opgetreden, van hoofdpodia tot underground clubs, waarbij hij op elke dansvloer een opgewonden publiek achterliet. Als hij niet onderweg is, werkt hij hard om de tijd te vinden om tracks te maken en zijn vaardigheden in de studio verder aan te scherpen, waarbij de ervaringen en invloeden die hij tijdens zijn optredens en reizen opdoet, dienen als een constante bron van inspiratie. Hij runt ook zijn eigen veelgeprezen label Filth on Acid, opgericht in begin 2017.

Het label geeft hem volledige creatieve controle en dient als een platform voor zijn brede kijk op technomuziek. Zijn successen zijn onder andere Beatport overall No.1 smash. Things We Might Have Said, dat op zijn goed ontvangen artiestenalbum Megacity Servant stond en ook werd gelicenseerd voor een Hollywoodproductie. Naast deze en de vele releases van zijn hand, werkte hij samen met Carl Cox op Filth on Acid en bracht hij twee officiële remixes uit voor Moby.

Het is duidelijk dat Reinier Zonneveld met zijn unieke producties en live sets de wereldwijde techno scene van vandaag en de komende jaren verder zal beïnvloeden.

Reinier Zonneveld boekingen

Wilt Reinier Zonneveld boeken voor uw gelegenheid? Deze act is via Evenses te boeken voor uw evenement. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bij evenses kunt u:

  • Reinier Zonneveld boeken
  • Catering bestellen
  • Bands boeken
  • DJ's boeken
  • Fotografen inhuren

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, Daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten.

Reinier Zonneveld boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Reinier Zonneveld boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Vergelijkbare acts

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.