Bakermat boeken

Bakermat is groot geworden met zijn unieke sounds. Door jazz, blues en house music te combineren, won hij in slechts 3 maanden tijd ontzettend veel likes, volgers en views. Hij heeft zo'n beetje op alle grote feesten gestaan. Op YouTube heeft hij al bijna 10 miljoen views op één track.

Carrière Bakermat

Toen Lodewijk Fluttert 12 jaar oud was, ontdekte hij de wereld van muziek. Zijn liefde voor muziek begon bij jazz en blues, maar toen hij later op zijn 18e ging studeren ontdekte hij House. Vandaag de dag combineert hij deze drie muziekstijlen en vormt daarmee zijn compleet eigen sound. Zijn sound trok in hele korte tijd al veel aandacht. Zo ging hij van een normale student zonder muzikaal netwerk naar een producer bij wie grote labels op de deur klopte. In september heeft Bakermat, wetende dat zij hem groter zouden maken, getekend bij platenmaatschappij Soulmax. Zijn muziek is gevuld met vreugde, dit komt doordat hij veel gebruik maakt van instrumenten zoals een saxofoon, trompet, fluit en noem maar op. De combinatie van deze jazz instrumenten met deep house music maakt zijn sound zo uniek. In augustus 2013 heeft hij zijn album 'Vandaag EP' uitgebracht met hits als 'Vandaag' en 'Uitzicht'. Op Tomorrowland 2014 (een van de grootste, jaarlijkse, Europese muziekfestivals) was een stage naar hem vernoemd waar hij uiteraard ook heeft opgetreden, de Bakermat & Friends stage.

Bakermat boeken

Wilt u Bakermat boeken voor uw feest of festival? U kunt deze act hier huren voor uw evenement. Vul het offerteformulier in of neem vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dan in de week klaar om uw vragen te beantwoorden.