Stone Man Boeken?

Pieter de Groot a.k.a Stone Man is een DJ uit Amsterdam die sinds 2011 iedere dansvloer in vuur en vlam zet. Van digitaal tot vinyl mixt hij alles wat dansbaar is aan elkaar. Dit doet hij op festivals, door hem zelf georganiseerde club-avonden, bruiloften, bedrijfsfeesten en verjaardagen. Zelf organiseerde hij club avonden in de Lichtfabriek in Haarlem, De Disco Dolly, Club NL, Bret, Radion en Oosterbar in Amsterdam.

Wat voor muziek kun je verwachten bij mijn optredens?

Het liefst draait de Stone Man zoveel mogelijk stijlen door elkaar zolang het maar dansbaar is! Van disco classics tot oldskool hip-hop, salsa & reggaeton en van zomerse deephouse tot R&B. Natuurlijk draait hij af en toe ook een goede meezinger of top-40 hitje ;).

Heb je licht en geluid nodig?

Geen probleem! Voor ieder optreden kan professioneel licht en geluid geleverd worden tot groepen van 500 man. Het uit versterken van bands, zangers, sprekers en/of saxofonisten kan ook worden verzorgd. Speciale wensen voor jouw evenement? Neem dan gerust contact op. Je kan het zo gek niet bedenken of het kan geleverd worden; LED-discovloeren, lasershows, rookmachines en unieke DJ booths!

Bij een optreden zit het leveren van eigen draaitafels altijd inbegrepen.

Stone man boeken

Extra muzikale impulsen?

Stone Man draait geregeld samen met een saxofonist, band of zanger. Met verschillende artiesten heeft hij samenwerkingsverbanden. Zo kun boek jij die extra ‘live-feel’ op jouw evenement!

Ga jij binnenkort je bruiloft vieren?

De Stone Man heeft op meer dan 100 bruiloften gedraaid. Graag deelt hij zijn persoonlijke ervaringen voor de perfecte openingsdans, de inrichting van de dansvloer, keuze van de verlichting en opbouw van de avond. Hij vertelt er graag over tijdens een kopje koffie of biertje om het perfecte feest voor jullie bruiloft te organiseren!

Boekingen van Stone Man

Wilt u Stone Man boeken voor uw festival, verjaardagsfeest of bruiloft? Deze act is via Evenses te huren voor uw bedrijfsfeest of evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.