Lassa boeken

DJ en producer La$$a boeken voor uw feest of festival!

prijs op aanvraag
lassa boeken
iEjmTDdlC
FDby GdNcU
cvAchClVo
NZMS CGgus
aXrlcDIaPsI
lassa boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Lassa
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

La$$a biografie

La$$a, ook te schrijven als Lassa, is een DJ en producer van 25 jaar oud. Zijn echte naam is Yves Lassally. Deze populaire beatmaker is van Franse en Nederlandse afkomst. Yves is geboren in Amsterdam en groeide daar ook op. Na de middelbare school kreeg zijn muziek de volledige aandacht.

DJ Yves Lassally
Toen hij jonger was heeft Yves opgetreden als DJ onder zijn eigen naam. Hij speelde in verschillende clubs in Amsterdam zoals de Club Air, NOVA en Jimmy Woo.

Pyramids
Na zijn DJ carrière in het nachtleven van Amsterdam is hij doorgegaan als Pyramids, samen met zijn vriend Morrison Wijnen. Zij waren een producer en DJ duo. Dit was een groot succes met meerdere gouden platen voor de producties. Helaas is het duo in 2018 weer elk hun eigen weg gegaan.

La$$a solo carrière

Toen het duo Pyramids uit elkaar ging is Lassa doorgegaan als soloartiest met zijn eigen label MCM-records. Hij werkte als producer samen met grote namen zoals Ashafar, Chivv, Henkie T en LouiVos. Sinds 2019 heeft hij een contract bij Top Notch. Hij is niet meer weg te denken uit de muziekwereld. Hij heeft bijvoorbeeld samen met Rolf Sanches de gouden plaat 'Más Más Más'. Zijn debuutalbum KA$$A is ook een grote hit waar hij met 26 verschillende populaire artiesten samenwerkt. La$$a is dé sensatie van het moment!

La$$a boeken

Wilt u La$$a boeken? Evenses is een bekend boekingsbureau, die een breed assortiment heeft aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de artiest zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verrassingen komt te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Bij Evenses kunt u

Dus wilt u Lassa boeken en bent u benieuwd hoe dat in z'n werking gaat? Wij nemen via de mail en telefonisch contact met u op. Wij leggen u alles naderhand uit en geven u de informatie die nodig is om jouw dag te laten slagen. Vooral als u ValsBezig geboekt heeft. Wij willen alles zo soepel en makkelijk laten verlopen.

Lassa boeken of huren en heeft u nog andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 020-260004, stuur ons een e-mail naar info@evenses.com of gebruik het online-contactformulier.

Repertoire Lassa

Genres

Hiphop

Vergelijkbare acts

Kosso

Kosso

Kosso boeken voor uw feest of gelegenheid

prijs op aanvraag
Boef boeken

Boef boeken

5 Beoordelingen

Boef boeken, rap mee met de hits van deze mediasensatie en ervaar een onvergetelijk feest.

prijs op aanvraag
Huub Hangop boeken

Huub Hangop boeken

Boek deze geboren allround entertainer voor uw gelegenheden. Gegarandeerd feest.

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.