Armin van Buuren boeken

De DJ bekend van hits zoals Blah Blah Blah, This is what it feels like en Sunny days, Armin van Buuren boeken bij Evenses

prijs op aanvraag
armin van buuren boeken
mfJhMfOPWdE
kivuDS HbQ
BR DFMUzXE
NtfpUys
TxvpctgU s
Armin van Buuren boeken
Armin van Buuren boeken
armin van buuren boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Armin van Buuren
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Armin van Buuren

Armin van buuren komt van oorpsrong uit Koudekerk aan den Rijn en heft zijn diploma gehaald op het Stedelijk Gymnasium in Leiden. Vanaf jongs af aan was Armin van Buuren al gefascineerd door muziek. Dit kwam door zijn vader, die een grote muziekkenner was en veel soorten muziekgenres liet horen aan Armin van Buuren. Naast muziek, was technologie en computers ook een grote passie geworden voor de jonge Armin van Buuren.

Hij begon op zijn 14e met muziek maken. Tijdens zijn jeugd was Armin van Buuren altijd te zien met een koptelefoon op en was hij groot fan van Jean Michel Jarre en Ben Liebrand. Armin stuurde zelfs een demo van zijn zelf geproduceerde muziek op naar Liebrand, waarop hij een enthousiaste reactie kreeg. Liebrand was zelfs zo enthousiast erover dat hij Armin van Buuren leerde produceren en mixen. Zijn slaapkamerstudio werd vervangen door een echte studio waar hij zijn echte eerste tracks maakten zoals Blue Fear en Communication. Armin van Buuren werkte ook samen met andere producers zoals Hardwell en Tiesto.

Vanaf 2001 begon zijn carrière echt wanneer hij het radioprogramma A State Of Trance niet alleen produceert maar ook presenteert. Dit programma werd wereldwijd via internet uitgezonden en kreeg hierdoor de kans om de wereld zijn muziek te laten horen. Het werd zelfs van 2011 tot 2020 op radio 538 uitgezonden en op 5 september 2020 kreeg Armin van Buuren de kans op langs te gaan bij Qmusic.

Armin van Buuren zijn nummer Rush Hour werd succesvol doordat het eind 2006 de anthem was voor Armin van Buuren zijn solofeest Armin Only was en ook was het nummer het themanummer was van het Europees kampioenschap onder 21. In 2007 kreeg Armin van Buuren de eerste prijs voor de verkiezingen van ’s werelds beste 100 dj’s.

In 2013 was het filmdebuut van Armin van Buuren en kreeg hij een rol in de populaire Nederlandse film Verliefd op Ibiza. En sinds 2021 is Armin van Buuren lid van de The Streamers, waar hij tijdens corona gratis concerten gaf online.

Armin van Buuren boeken

U geeft een groot knalfeest en wilt een echte bekende DJ boeken die genoeg ervaring heeft om het publiek te lezen en van uw feest een echt spektakel kan maken? Dan is Armin van Buuren boeken de keuze voor u. Of wilt u Armin van Buuren boeken voor uw bruiloft zodat u de belangrijkste dag van uw leven spatterend af kan sluiten? Misschien wilt u wel Armin van Buuren boeken voor een bedrijfsfeest waar u, uw collega's wilt wegblazen met deze act.

Iedereen kent op zijn minst een paar liedjes van Armin van Buuren en naast dat, zijn het echt nummers waar mensen zich uit hun plaat kunnen dansen. Een echte feest act dus! U kunt Armin van Buuren boeken voor elke gelegenheid bij Evenses.

Nieuwsgierig? Vraag een offerte aan voor Armin van Buuren boeken en neem contact op met een van onze event-specialisten. Wij staan 24/7 voor u klaar en zorgen ervoor dat uw wensen woren vervuld.

Bij Evenses kunt u:

Repertoire Armin van Buuren

Genres

Pop
Dance

Vergelijkbare acts

Dennis van der Geest

Dennis van der Geest

3 Beoordelingen

Dennis van der Geest, voormalig wereldkampioen Judo, is ook nog eens een supergoede DJ!

€ 3545 - € 5670
La Fuente boeken

La Fuente boeken

3 Beoordelingen

Deze top DJ is in elke stijl thuis en bij Evenses te boeken voor alle soorten gelegenheden!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.