The Originals boeken

Deze hitmachine speelt werkelijk alle muziek en is te boeken via Evenses!

5 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
the originals boeken feest
hL EumoRKw
k cltsHFeM
Orc Sac
zNmnLcM
lqeOnBPrTY
the originals boeken feest
Controleer nu de beschikbaarheid van The Originals
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

The Originals

The Originals is een energieke, interactieve liveband die werkelijk alles speelt. U kunt deze feestmachine tegen aantrekkelijke voorwaarden bij Evenses boeken. U kunt de band inhuren voor diverse gelegenheden; uw bruiloft, evenement, festival, feest of bedrijfsfeest. Bands zijn tegenwoordig ontzettend belangrijk bij een gelegenheid, omdat zij de dag van een gast afmaken. Muziek is een must voor een evenement. Hedendaags kunnen we er niet zonder mee. Vandaar dat Evenses voor jullie The Originals klaar heeft staan. Met The Originals kan uw dag niet meer stuk.

The Originals: een nieuwe band

The Originals spelen alles, op verzoek. En daarin is deze band absoluut uniek! De jongens spelen namelijk écht alles en uitsluitend wat het publiek vraagt. The Originals zijn met recht de meest interactieve live-act van Nederland. En dat bewijzen de heren al jaren op oh zoveel podia in binnen- en buitenland. De mannen speelden al in het Holland Heineken House Turijn, Beijing en Vancouver, op het Museumplein met Koninginnedag, Bevrijdingspop Haarlem, Paaspop, Strandfestival ZAND, Live38 XXL, DWDD en Vrienden Van Amstel Live.

Alleen al hun oprechte spelplezier en aanstekelijke enthousiasme zorgen direct voor een glimlach op ieders gezicht. En dan moet het feest nog beginnen...

Op het Originals zaalpodium tussen het publiek staat de opvallende microfoon waarmee iedereen zijn of haar favoriet kenbaar kan maken aan band en zaal. Het publiek heeft dus een heel actieve en voorname rol in de show. En of het nu om 30 of om 30.000 mensen gaat, de band bewijst keer op keer dat niemand de vreugdedans ontspringt.

Vanaf het podium spat de muzikaliteit het gehoor in. De multi-instrumentalisten laten alle liedjes minstens zo goed klinken als het origineel. Daarnaast brengen ze alles met een gepaste kwinkslag of gevatte grap en verbazen ze hun publiek met bijzondere muzikale acts. En omdat alle vijf de bandleden (kunnen) zingen, kun je rekenen op onnavolgbare vocale hoogstandjes.

The Originals zijn Axel Lindelauf (toetsen, zang), Erik Vorstenbosch (zang, percussie), Hans Vorstenbosch (zang, bas, toetsen, gitaar), Rias Baarda (gitaar, zang) en William van Rutte (drums).

De heren hadden eerder al succes met acts als De Coronas, Volumia!, VanVelzen, 2nd Place Driver, Stud Muffins en Crazy Pianos.

The Originals zijn absoluut de meest flexibele live-act van nu! Als je ze eenmaal gehoord en gezien hebt, weet je het zeker: nothing sounds like The Originals!

The Originals boeken

Wilt u The Originals boeken voor uw bedrijfsfeest of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw festival of feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van de band The Originals.

Evenses kunt u helpen met een band boeken, want Evenses heeft namelijk een breed assortiment heeft aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Daarom kunt u bij ons dit boeken. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de act zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verassingen komt te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Bij Evenses kunt u ook:
Repertoire The Originals

Genres

Rock
Pop
Dance
Nederlandstalig
Funk
90s
80s
3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Erik van Hullenhaar
5 uit 5 sterren
Ik heb ze vandaag gezien in Nijmegen, echt een te gekke band!
Robin
5 uit 5 sterren
Nice gedaan jongens! Echt leuk!
Miriam
5 uit 5 sterren
Te gek gasten! Ik kan niet wachten om jullie weer live te zien.

Vergelijkbare acts

Alain Clark boeken

Alain Clark boeken

3 Beoordelingen

Alain Clark bekend als zanger, gitarist, componist en producer.

prijs op aanvraag
Zazi boeken

Zazi boeken

3 Beoordelingen

Zazi zal ervoor zorgen dat uw evenement vlekkeloos verloopt.

€ 2045 - € 3270
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.