The Originals boeken

The Originals is een energieke, interactieve liveband die werkelijk alles speelt. U kunt deze feestmachine tegen aantrekkelijke voorwaarden bij Evenses boeken. U kunt de band inhuren voor diverse gelegenheden; uw bruiloft, evenement, festival, feest of bedrijfsfeest.

The Originals spelen alles, op verzoek. En daarin is deze band absoluut uniek! De jongens spelen namelijk écht alles en uitsluitend wat het publiek vraagt. The Originals zijn met recht de meest interactieve live-act van Nederland. En dat bewijzen de heren al jaren op oh zoveel podia in binnen- en buitenland. De mannen speelden al in het Holland Heineken House Turijn, Beijing en Vancouver, op het Museumplein met Koninginnedag, Bevrijdingspop Haarlem, Paaspop, Strandfestival ZAND, Live38 XXL, DWDD en Vrienden Van Amstel Live.

Alleen al hun oprechte spelplezier en aanstekelijke enthousiasme zorgen direct voor een glimlach op ieders gezicht. En dan moet het feest nog beginnen...

Op het Originals zaalpodium tussen het publiek staat de opvallende microfoon waarmee iedereen zijn of haar favoriet kenbaar kan maken aan band en zaal. Het publiek heeft dus een heel actieve en voorname rol in de show. En of het nu om 30 of om 30.000 mensen gaat, de band bewijst keer op keer dat niemand de vreugdedans ontspringt.

Vanaf het podium spat de muzikaliteit het gehoor in. De multi-instrumentalisten laten alle liedjes minstens zo goed klinken als het origineel. Daarnaast brengen ze alles met een gepaste kwinkslag of gevatte grap en verbazen ze hun publiek met bijzondere muzikale acts. En omdat alle vijf de bandleden (kunnen) zingen, kun je rekenen op onnavolgbare vocale hoogstandjes.

The Originals zijn Axel Lindelauf (toetsen, zang), Erik Vorstenbosch (zang, percussie), Hans Vorstenbosch (zang, bas, toetsen, gitaar), Rias Baarda (gitaar, zang) en William van Rutte (drums).

De heren hadden eerder al succes met acts als De Coronas, Volumia!, VanVelzen, 2nd Place Driver, Stud Muffins en Crazy Pianos.

The Originals zijn absoluut de meest flexibele live-act van nu! Als je ze eenmaal gehoord en gezien hebt, weet je het zeker: nothing sounds like The Originals!

Boekingen The Originals

Wilt u The Originals boeken voor uw bedrijfsfeest of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw festival of feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van de band The Originals.