Frank van Etten boeken

Volkszanger Frank van Etten is al jarenlang actief in de muziekindustrie. Vanaf zijn 15e is hij al bezig met optreden, maar hij kwam pas echt in de kijker wanneer hij mee deed aan het SBS 6 programma 'Bloed, Zweet & Tranen'. Hij scoorde na zijn deelname ook drie hits die in de top 10 eindigde. Afgelopen jaren heeft Frank van Etten verschillende nieuwe albums en singles uitgebracht. De nummers 'Als Je Lacht', en 'Hoe Zal Het Zijn' zijn bevoorbeeld van hem. Deze worden uitvolle borst meegezongen in heel Nederland. U kunt Frank van Etten boeken bij Evenses! In de komende maanden zal Frank van Etten regelmatig op TV te zien zijn in een zangcompetitie en daardoor volop in de belangstelling staan. Van zijn fans kan Frank van Etten maar geen genoeg van krijgen.

Biografie Frank van Etten

Vanaf zijn vijftiende trad Frank van Etten regelmatig op en kwam hij in contact met Henny Thijssen en Gerto Heupink. Hij nam met de twee artiesten meerdere nummers op. Het leverde hem een platencontract op. Zijn allereerste liedje was ‘Pluk de Sterren’ gevolgd door 'Geluk' en zijn doorbraaknummer ‘Leef als een Zigeuner’. Dat laatste leverde hem een gouden plaat op.

Andere succesvolle singles volgden zoals ‘Jij Bent Niet Meer Die Man Van Toen’ en ‘Pappa, ik zie de tranen in je
ogen’, het lied dat Frank samen met zijn zoon Jamy maakte. Nummers als ‘Ik Ben een Vagabundo’ en ‘Ik Sta In Lichterlaaie’ werden eveneens top 10 hits.

Frank van Etten boeken.jpg

Online scoorde Frank recent een internethit met zijn optreden tijdens een bruiloft. Het filmpje waarin hij een
cover zingt van zijn favoriete zanger Tom Jones, ‘I’ll Never Fall In Love Again’, werd op Facebook ruim een miljoen keer bekeken.

Recente hoogtepunten in Frank zijn zangcarrière zijn de ontvangst van de prestigieuzeKoos Alberts Award voor
‘beste levenslied zanger’ en de Buma NL Award voor het lied ‘Huisje op wielen’. Een nummer waarop Frank extra trots is, omdat zowel de tekst als de muziek geheel van zijn hand zijn.

Speciaal nummer Frank van Etten

Wat voor Frank van Etten belangrijk is, zijn zijn kinderen. Dit brengt Frank van Etten meer naar voren in dit bijzondere liedje genaamd 'Jij bent mijn zoon'. Daar zult u kippenvel van krijgen.

Boekingen Frank van Etten

Wilt u Frank van Etten boeken boeken voor uw feest, bedrijfsfeest, bruiloftsfeest of evenement? Frank van Etten boeken maar weet u niet hoe? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. We staan 7 dagen per week klaar om u te helpen met uw vragen over het boeken van Frank van Etten.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses staat kwaliteit hoog in het vaandel, daardoor werken wij alleen met professionele artiesten.

Frank van Etten boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Frank van Etten boekingen bekend als een groots feest spektakel.