Bazart is bij ons enkel te boeken voor openbare gelegenheden, niet voor privé feesten.

Bazart boeken

De band uit België werd begon met de twee zangers Mathieu Terryn en Simon Nuytten en is daarna gegroeid naar een groep van vijf mannen. Sinds 2012 maakt deze band muziek die te omschrijven is als indie-pop. Zij hebben vanaf het begin al gezegd dat zij met de band kleinkunst onder het Belgische publiek bekend willen maken. Deze waanzinnige band is nu bij Evenses te boeken voor uw feest, festival, evenement of bedrijfsfeest.

In 2012 kwam hun eerste EP uit, "Meer dan ooit" met het single "Tunnels". Vervolgens volgde drie jaar later, hun tweede EP "Bazart". U kent ze zeker ook van hun succes singles "Goud" en "Chaos". In 2016 werd hun lang verwachte debuutalbum uitgebracht, "Echo". Deze scoorde erg hoog in de Vlaamse Ultratop 200. Het stond maar liefst 4 weken op nummer 1 en behaalde de platina status! De band heeft door de jaren vele shows gespeeld, zo onder andere ook in het voorprogramma van Oscar and The Wolf. Zelf hebben ze op grote festivals gespeeld, in België en Nederland. Denk aan Rock Werchter, Lokerse Feesten en Suikerrock in België en Pinkpop in Nederland.

In België worden ieder jaar de Vlaamse muziekprijzen, MIA's, uitgereikt. 2016 was een grote jaar voor Bazart. Ze waren genomineerd voor zeven prijzen en verzilverden maar liefst vijf daarvan, waaronder 'Hit van het jaar' en 'Beste Nederlandstalig'. Ook weer in 2017 was het raak en waren ze genomineerd voor drie prijzen. Van de drie namen ze twee mee naar huis, 'Beste Nederlandstalig' en 'Beste pop'.

Boekingen Bazart

Heeft u interesse in het boeken van Bazart voor uw personeelsfeest of evenement? Deze band is bij Evenses te boeken voor uw stadsfeest, festival, bedrijfsfeest of feest. U kunt geheel vrijblijvend het offerte formulier invullen of contact met ons opnemen. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen over het boeken van Bazart.