Dr.Pill Boeken

Dr.Pill is een band bestaande uit 4 talentvolle muzikanten die staan te popelen om op uw feest uit hun dak te gaan. Met een repertoire bestaande uit meer dan 60 nummers zijn ze in te zetten op een groot scala aan evementen, van festivals tot verjaardagsfeestjes. Ze zorgen voor een show vol herkenning, diversiteit, verassing en sensatie. Mocht u een nummer hebben dat u graag wilt horen op uw gelegenheid? Geen probleem! Dr.Pill studeert dit zo in.

Bent u dus op zoek naar een enthousiaste en energieke all-round coverband? Kijk dan niet verder want Dr.Pill is de band voor u.

DR. Pill boeken

Toch nog niet helemaal zeker over uw keuze en wilt u de band live zien? Dr. Pill repeteert regelmatig dus u kunt gerust eens komen kijken.

Boekingen van Dr.Pill

Wilt u Dr.Pill boeken voor uw bruiloft, verjaardagsfeest of bedrijfsfeest? Deze act is via Evenses te huren voor uw evenement of gelegenheid. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.