1 filter
Sorteer op: Relevantie
MOVE IT NOW!
100% match

MOVE IT NOW!

1 Beoordeling

Het is feest met de mobiele band MOVE IT NOW!

€ 1300 - € 2195
Ritmo Percussion
100% match

Ritmo Percussion

3 Beoordelingen

Dé Caribische brassband van Nederland maakt van elke gelegenheid een zomers feest

€ 1350 - € 2430
What the Brass?!
100% match

What the Brass?!

3 Beoordelingen

Een geweldig leuke en energieke band die al uw gasten omver zullen blazen!

€ 1295 - € 2330
New Rhythm Brassband
100% match

New Rhythm Brassband

5 Beoordelingen

Een swingende brassband die van ieder evenement een succes weet te maken

€ 1100 - € 2150
Surinaamse band boeken voor uw feest? Evenses
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Surinaamse band

U heeft binnenkort een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest? En zoekt u iets met Zuid - Amerikaanse invloeden? Dan voegt een Caribische act, band of artiest een tropische sfeer aan u evenement. Bij Evenses kunt u een Surinaamse band boeken die swingende Surinaamse muziek kan spelen en u en uw gasten een onvergetelijk feest kunnen verzorgen.

Surinaamse band boeken

Als we praten over Surinaamse muziek kunnen we onder andere denken aan een Brassband. Een Brassband huren als toevoeging tijdens uw bruiloft bijvoorbeeld, kan uw gasten een hoog level van entertainment geven, en zorgt vaak ook voor een groot impact! Wilt u een Brassband huren bij Evenses dan kunt u Ritmo Percussion huren voor u evenement. Deze brassband is te boeken in verschillende bezettingen.

Surinaamse bands.jpeg

Surinaamse artiesten

Geeft u een groot verjaardag feest met een Surinaamse sfeer en u heeft al de verzorging van een Surinaamse band voor de muziek? Wellicht kunt u uw gelegenheid opvullen met een artiest van Surinaamse afkomst. Wat dacht u bijvoorbeeld van Brace, die behoort tot een van de beste r&b zangers van Nederland of Broederliefde die met hun hits vele feesten op zijn kop hebben gezet. Wellicht denkt u meer aan Surinaamse zangeressen als Bergit Lewis of Edsilia Rombley, onderdeel van Ladies of Soul, die met hun stem u en uw gasten omver kunnen blazen.

Boekingen Surinaamse band

Wilt u een Surinaamse band boeken bij Evenses? Deze act is via de website van Evenses te boeken. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om u te helpen met de invulling van entertainment voor uw gelegenheid.

Bij Evenses kunt u

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.