New Royalty is dé feestband van Nederland en speelt al bijna 15 jaar het land 'plat'; van dorpsfeesten, tot bruiloften, bedrijfsfeesten en kroegen. Zij zijn daardoor uitstekend in staat om met u mee te denken over de mogelijkheden. Voor elke gelegenheid een passende invulling.

SHOWS

De optredens van New Royalty bestaan normaliter uit 3 sets van 50 minuten, maar 2 sets van 60 minuten of 1 set van 45 minuten is ook mogelijk. ​

AVONDVULLEND

Evenses en New Royalty denken graag mee over een avondvullend programma voor uw feest. New Royalty kan zorgen voor pauze muziek, maar een mooie aanvulling voor uw gelegenheid zou zijn, wanneer ook onze DJ aanwezig is. De DJ draait verzoekjes en zorgt ervoor dat de genres die iets onderbelicht worden, al zijn dat er maar héél weinig tijdens de show van New Royalty, helemaal tot hun recht komen.

FESTIVALS / BUITENPODIA / EVENTS

De band prikt 2 lijnen in (links/rechts) op de installatie van de organisatie en zorgen voor een eigen backline. Ze zijn opgebouwd binnen 20 minuten als het nodig is!

ONE STOP SHOP

De band biedt simpelweg alles, als het gaat om de muziek voor u feest.

Om New Royalty kort samen te vatten, ze slaan de stoppen door als het gaat om een perfecte show geven! De beste en meest beschamende meezingers komen voorbij, veelal verwerkt in toffe medleys. Feest, gekkigheid en bovenal gezelligheid staan centraal. Als een achtbaan gaan de mannen door alle genres heen; van Backstreet Boys tot Hazes, langs AC/DC richting Nielson, door een looping naar The Beatles. Dat alles nét even origineler en met íets meer ballen dan je gewend bent. Als u en uw gasten het naar hun zin hebben… hebben zij het ook. New Royalty verveelt nooit!

Wilt u deze partyband boeken voor uw bruiloft, receptie, bedrijfsfeest, verjaardag of studentenfeest? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.