AB Jazz speelt een aangename mix van blues, swing, pop, bebop, funk. De muzikanten nemen u mee op reis door de jazzgeschiedenis.

Het trio ABJazz is ontstaan in de Amsterdamse jazz scene. De band is een allround jazzband van hoge kwaliteit. Standaard bestaat de jazzband uit een gitarist, contrabassist en een drummer. U kunt de band naar wens uitbreiden met een zangeres, saxofonist en trompettist. Leuk voor uw feest, borrel, receptie, diner, huwelijk, evenement of bruiloftsfeest! Voor deze act zijn meerdere muzikanten inzetbaar. Alle muzikanten zijn professionals en geven les op conservatoria en muziekscholen. Hun performance verenigt spontaniteit, ervaring, bekwaamheid, intuïtie en prachtige klankkleuren. Het repertoire bestaat uit muziek van onder andere: Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Charlie Parker, Miles Davis, Frank Sinatra, Stan Getz en Chet Baker.

Wilt u de muzikanten van ABJazz huren voor uw huwelijksfeest, bruiloft, jubileum of evenement? Deze jazzband is te boeken voor uw diner, opening en bedrijfsfeest. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!