AB Jazz

Een swingende jazzband die een leuke en originele mix van blues, jazz en funk speelt

4,7 uit 5 sterren
€ 895 - € 1700
jazztrio-abjazz-boeken.png
xNdSNlTQ
SbG SlYhI
hiLcdUTRQ
cShNuqKjCVw
XFX APVTgtI
jazztrio-abjazz-boeken.png
Controleer nu de beschikbaarheid van AB Jazz
Starttijd:  
Eindtijd:  

AB Jazz speelt een aangename mix van blues, swing, pop, bebop, funk. De muzikanten nemen u mee op reis door de jazzgeschiedenis.

Het trio ABJazz is ontstaan in de Amsterdamse jazz scene. De band is een allround jazzband van hoge kwaliteit. Standaard bestaat de jazzband uit een gitarist, contrabassist en een drummer. U kunt de band naar wens uitbreiden met een zangeres, saxofonist en trompettist. Leuk voor uw feest, borrel, receptie, diner, huwelijk, evenement of bruiloftsfeest! Voor deze act zijn meerdere muzikanten inzetbaar. Alle muzikanten zijn professionals en geven les op conservatoria en muziekscholen. Hun performance verenigt spontaniteit, ervaring, bekwaamheid, intuïtie en prachtige klankkleuren. Het repertoire bestaat uit muziek van onder andere: Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Charlie Parker, Miles Davis, Frank Sinatra, Stan Getz en Chet Baker.

Wilt u de muzikanten van ABJazz huren voor uw huwelijksfeest, bruiloft, jubileum of evenement? Deze jazzband is te boeken voor uw diner, opening en bedrijfsfeest. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Repertoire AB Jazz

Genres

Blues
Jazz
Akoestisch
60s / 70s
90s
80s
Lounge
3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Frederik
5 uit 5 sterren
AB Jazz paste perfect bij onze gala. Aan het begin van de avond verzorgden ze fijne achtergrondmuziek en later op de avond hebben we allemaal een dansje gedaan op de wat oudere jazznummers. Zelfs de docenten konden niet stil blijven staan. Super avond!
Nathalia Bakker
4 uit 5 sterren
Door de extra zangeres erbij te boeken, had de band iets extra's, maar zeker niet minder stoer. Mooi gedaan, mooie stem. Perfect voor onze netwerkborrel.
Glade Gymnasie elever
5 uit 5 sterren
Leuk trio! Vlotte jongens. Laten zien dat ze plezier hebben in wat ze doen. Is uiteindelijk een gezellig feestje geworden. Bedankt!

Vergelijkbare acts

Jazz & Cool

Jazz & Cool

3 Beoordelingen

Dit jazzcombo brengt sfeervolle jazz- en achtergrondmuziek op iedere gelegenheid.

€ 645 - € 1420
The Premium Band

The Premium Band

3 Beoordelingen

Deze band speelt zowel op de voor- en achtergrond de prachtigste pop, jazz en soul muziek.

€ 845 - € 1605
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.