MillStreet boeken

MillStreet, de gezelligste coverband, kunt u nu bij Evenses boeken.

€ 2995 - € 4790
millstreet-boeken.jpg
OYhRrzIyXpk
jukyora qSM
xSDhPBY
millstreet boeken festival
millstreet boeken bruiloft
millstreet-boeken.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van MillStreet
Starttijd:  
Eindtijd:  

MillStreet boeken

MillStreet is terug met entertainer Marc van Demen! Eén van de gezelligste coverbands is weer te zien op de Nederlandse podia met de kwaliteit en entertainment zoals u dat gewend bent. Voortaan is ook lead zangeres Lizzy Kreeftmeijer vast bij de band te bewonderen.

In 10 jaar tijd speelde coverband MillStreet meer dan 1500 live optredens met veel succes in binnen- en buitenland. Met hun spontane energie, humor en jonge uitstraling blijven zij graag geziene gasten in elke discotheek, feesttent of evenement, en bruiloft en bedrijfsfeest.

Up-to-date Top 40 hits, vette mash-ups, pompende medleys en knallende meezingers worden door de 6 rasentertainers op een moderne, maar vooral ongedwongen manier gebracht met verrassende creativiteit in het moment. MillStreet shows zijn onbeperkt, en door uzelf uit te breiden op het gebied van muziek, show en entertainment.

Hierbij worden zij ondersteund met een passende licht- en geluidshow met uitstekende technici speciaal samengesteld voor uw locatie. Zonder licht en geluid is ook mogelijk, als dat b.v. al aanwezig is op locatie. Hiermee is het mogelijk om voor elk feest of budget een goede oplossing aan te bieden.

Daar waar de band vroeger om bekend stond is onveranderd gebleven, namelijk: MillStreet keihard de gezelligste!

Boekingen MillStreet

Wilt u MillStreet boeken voor uw evenement, beurs of studentenfeest? Deze feest band is via Evenses te huren voor uw borrel of bruiloft. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Vergelijkbare acts

BEAT IT boeken

BEAT IT boeken

3 Beoordelingen

The Music Maxperience ervaren? Boek BEAT IT voor uw evenement!

€ 4145 - € 6630
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.