1 filter
Sorteer op: Relevantie
Nieuwjaarsborrel organiseren? | Evenses Entertainment
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Nieuwjaarsborrel

Het afgelopen jaar is weer voorbij gevlogen en jaren vliegen altijd voorbij, dus wordt het tijd voor een nieuwejaarsborrel. De kerstbrunch met uw vrienden of het kerstdiner met de familie heeft u weer achter de rug, maar nu komt de volgende feestdag er weer aan. Oud en nieuw! U wilt uw familie, vrienden en naasten verrassen met een spectaculaire nieuwjaarsborrel, afsluitingsfeest of nieuwjaarsreceptie. Echter heeft u geen idee waarmee u uw gasten moet verrassen, Evenses helpt u bij uw nieuwjaarsborrel organiseren. Evenses zal u helpen om met behulp van muzikantensolistenduo's of bands uw nieuwjaar muzikaal te kunnen omlijsten. Onze muzikanten kunnen u en uw gasten in allerlei genres voorzien, denk bijvoorbeeld aan jazz, pop, Nederlandstalig of klassiek.

Nieuwejaarsborrel organiseren voor uw gasten via Evenses

Oud en nieuw zijn we altijd al gewend om te vieren met familie, vrienden of kennissen. En de nieuwjaarsborrel staat weer voor de deur. Oud en nieuw beginnen de meeste met goede voornemens en beste wensen en u gaat een nieuwejaarsborrel organiseren! Viert u het aan de zaak, in het buurthuis of in een restaurant? Wel of geen entertainment? Het zijn altijd lastige vraagstukken, maar wij helpen graag om er een nieuwjaarsborrel van te mak
Het n

Catering bij Evenses voor uw nieuwejaarsborrel

Ook op het gebied van bieden wij compleet verzorgde pakketten voor uw nieuwjaarsborrel aan. Denk bijvoorbeeld aan een smoothiebar of een frietkraam. Bent u toch meer opzoek naar een alcoholische drankje, dan zou een cocktailbar perfect kunnen zijn om uw nieuwjaarsborrel succesvol te kunnen vieren.

Nieuwejaarsborrel regelen via Evenses Entertainment

Evenses, oftewel: 'The Entertainment Professional!' Wij verzorgen entertainment, acts, bands, artiesten, catering, techniek en veel meer om ervoor te zorgen dat onze klanten een geslaagde dag hebben. Hetzelfde doen wij graag voor onze klanten met oud en nieuw. Zij verdienen dat en wij staan altijd paraat om alles uit onze kast te halen voor de perfecte nieuwejaarsborrel. U wilt zekerweten een mooi aandenken hebben van uw nieuwejaarsborrel. Wij bieden daarom ook meer aan. Hier hebben wij verschillende opties voor, van fotografen tot fotohokjes en videogastenboeken. Wij van boekingsbureau Evenses helpt u graag om ervoor te zorgen dat uw nieuwjaarsborrel onvergetelijk wordt.

Solisten, duo's, catering en fotografen boeken voor uw nieuwjaarsborrel, oud en nieuw feest of kerst.

Wilt u een nieuwejaarsborrel organiseren? Bij Evenses kan dat. Evenses is uw erkend boekingsbureau, die een breed assortiment heeft aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Daarom kunt u via ons een nieuwejaarsborrel regelen. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de act zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verassingen komt te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Bij Evenses kunt u ook:

Heeft u interesse in het boeken van solisten, duo's of fotografen tijdens uw nieuwjaarsborrel? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of bel met een van onze event specialisten voor meer informatie voor een nieuwjaarsborrel organiseren. Wij zijn 24/7 telefonisch en per mail bereikbaar.

nieuwjaarsborrel

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.