Nieuwjaarsborrel

Nieuwjaarsborrel organiseren?

 

Het afgelopen jaar is weer voorbij gevlogen. De kerstbrunch met uw vrienden of het kerstdiner met de familie heeft u weer achter de rug, maar nu komt de volgende feestdag er weer aan. Oud en nieuw komt er weer aan! U wilt uw familie, vrienden en naasten verrassen met een spectaculaire nieuwjaarsborrel, afsluitingsfeest of nieuwjaarsreceptie. Echter heeft u geen idee waarmee u uw gasten moet verrassen, Evenses helpt u erbij. Evenses zult u helpen om met behulp van muzikantensolistenduo's of bands uw nieuwejaar muzikaal te kunnen omlijsten. Onze muzikanten kunnen u en uw gasten in allerlei genres voorzien, denk bijvoorbeeld aan jazz, pop of klassiek.  Lees meer

Onze topaanbevelingen

De Online Muziek BingoMuziek Bingo boeken voor uw feest of borrel? | Evenses.comBook your Online Music Bingo! | EvensesDe Online Muziek BingoDe Online Muziek BingoDe Online Muziek Bingo

De Online Muziek Bingo

6 Beoordelingen
Geschikt voor:Feest, Bedrijfsfeest, Evenement
Categorie:Zanger, Pianist

Een gezellige en muzikale middag of avond met vrienden, familie of collegae.

Vanaf
250
Nieuwjaarsborrel organiseren? Bekijk hier een selectie van de te huren solisten, duo's en foto en video mogelijkheden die te boeken zijn voor uw nieuwjaarsborrel. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

 

Ook op het gebied van catering bieden wij compleet verzorgde pakketten aan. Denk bijvoorbeeld aan een smootiebar of een frietkraam. Bent u toch meer opzoek naar een alcoholische drankje, dan zou een cocktailbarperfect kunnen zijn om uw nieuwjaarsborrel succesvol te kunnen vieren.

 

Als laatste wilt u misschien wel een mooi aandenken hebben. Hier hebben wij verschillende opties voor, van tot en Wij van boekingsbureea Evenses helpt u graag om ervoor te zorgen dat uw nieuwjaarsborrel onvergetelijk wordt.

 

Solisten, duo's, catering en fotografen boeken voor uw nieuwjaarsborrel, oud en nieuw feest of kerst.

 

Heeft u interesse hebben in het boeken van solisten, duo's of fotografen tijdens uw nieuwjaarsborrel? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of bel met een van onze medewerkers. Wij zijn 24/7 telefonisch en per mail bereikbaar.

 

Vul onderstaande gegevens in en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.
Niet nodig