Nieuwjaarsborrel

Het afgelopen jaar is weer voorbij gevlogen, dus tijd door een nieuwjaarsborrel. De kerstbrunch met uw vrienden of het kerstdiner met de familie heeft u weer achter de rug, maar nu komt de volgende feestdag er weer aan. Oud en nieuw komt er weer aan! U wilt uw familie, vrienden en naasten verrassen met een spectaculaire nieuwjaarsborrel, afsluitingsfeest of nieuwjaarsreceptie. Echter heeft u geen idee waarmee u uw gasten moet verrassen, Evenses helpt u bij uw nieuwjaarsborrel organiseren. Evenses zal u helpen om met behulp van muzikantensolistenduo's of bands uw nieuwjaar muzikaal te kunnen omlijsten. Onze muzikanten kunnen u en uw gasten in allerlei genres voorzien, denk bijvoorbeeld aan jazz, pop, Nederlandstalig of klassiek.

nieuwjaarsborrel, nieuwjaarsborrel organiseren, nieuwjaarsborrels, nieuwjaarsborrel .jpg

Evenses catering

Ook op het gebied van bieden wij compleet verzorgde pakketten voor uw nieuwjaarsborrel aan. Denk bijvoorbeeld aan een smoothiebar of een frietkraam. Bent u toch meer opzoek naar een alcoholische drankje, dan zou een cocktailbar perfect kunnen zijn om uw nieuwjaarsborrel succesvol te kunnen vieren.

Als laatste wilt u misschien wel een mooi aandenken hebben van uw nieuwjaarsborrel. Hier hebben wij verschillende opties voor, van fotografen tot fotohokjes en videogastenboeken. Wij van boekingsbureau Evenses helpt u graag om ervoor te zorgen dat uw nieuwjaarsborrel onvergetelijk wordt.

Solisten, duo's, catering en fotografen boeken voor uw nieuwjaarsborrel, oud en nieuw feest of kerst.

Heeft u interesse in het boeken van solisten, duo's of fotografen tijdens uw nieuwjaarsborrel? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of bel met een van onze event specialisten voor meer informatie voor een nieuwjaarsborrel organiseren. Wij zijn 24/7 telefonisch en per mail bereikbaar.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.