Nieuwjaarsborrel

Nieuwjaarsborrel organiseren?

Het afgelopen jaar is weer voorbij gevlogen. De kerstbrunch met uw vrienden of het kerstdiner met de familie heeft u weer achter de rug, maar nu komt de volgende feestdag er weer aan. Oud en nieuw komt er weer aan! U wilt uw familie, vrienden en naasten verrassen met een spectaculaire nieuwjaarsborrel, afsluitingsfeest of nieuwjaarsreceptie. Echter heeft u geen idee waarmee u uw gasten moet verrassen, Evenses helpt u erbij. Evenses zult u helpen om met behulp van muzikantensolistenduo's of bands uw nieuwejaar muzikaal te kunnen omlijsten. Onze muzikanten kunnen u en uw gasten in allerlei genres voorzien, denk bijvoorbeeld aan jazz, pop of klassiek.... Lees meer

Nieuwjaarsborrel organiseren? Bekijk hier een selectie van de te huren solisten, duo's en foto en video mogelijkheden die te boeken zijn voor uw nieuwjaarsborrel.

main
...

Ook op het gebied van catering bieden wij compleet verzorgde pakketten aan. Denk bijvoorbeeld aan een smootiebar of een frietkraam. Bent u toch meer opzoek naar een alcoholische drankje, dan zou een cocktailbar perfect kunnen zijn om uw nieuwjaarsborrel succesvol te kunnen vieren.

Als laatste wilt u misschien wel een mooi aandenken hebben. Hier hebben wij verschillende opties voor, van fotografen tot fotohokjes en videogastenboeken. Wij van boekingsbureea Evenses helpt u graag om ervoor te zorgen dat uw nieuwjaarsborrel onvergetelijk wordt.

Solisten, duo's, catering en fotografen boeken voor uw nieuwjaarsborrel, oud en nieuw feest of kerst.

Heeft u interesse hebben in het boeken van solisten, duo's of fotografen tijdens uw nieuwjaarsborrel? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of bel met een van onze medewerkers. Wij zijn 24/7 telefonisch en per mail bereikbaar.