Pianist Thom

20 keer aangevraagd

Prachtige piano muziek gespeeld door een top pianist in de muziekstijlen van uw voorkeur.

4,7 uit 5 sterren
€ 395 - € 990
pianist huren diner.jpg
aurqyzNAks
QvMrEXOjqQ
kaKrbeAQfug
ukdVrhvaN
qWEJbqARxvc
hTofKGTvs
wLCHPLLIsY
pianist huren diner.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Pianist Thom
Starttijd:  
Eindtijd:  

Pianist 'Thom' beheerst vrijwel elk genre en kan uw gasten muzikale uitstapjes laten beleven naar bijvoorbeeld pop, jazz, blues, licht klassiek maar ook film muziek, bossa nova en rustige achtergrondmuziek.

Hierdoor is de pianist vrijwel overal in te zetten. Pianist 'Thom' is al c.a. 10 jaar actief als professioneel pianist. Hij speelde op talloze evenementen, feesten en bruiloften in binnen- en buitenland. Tot zijn referenties behoren o.a. Philips, Gemeente Amsterdam, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en Hilton Hotel Antwerpen. Recentelijk speelde hij ook nog voor de Nederlandse Ambassade in Kazachstan. Evenses werkt met een klein team aan pianisten. Mocht pianist Thom niet kunnen, dan hebben wij meerdere waardige vervangers beschikbaar. Al onze pianisten zijn conservatorium geschoolde professionals met jarenlange ervaring. Standaard wordt een digitale piano verzorgd. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de instrumenten. Daarnaast kunnen wij tegen gunstige voorwaarden een prachtige vleugel voor u verzorgen.

Naast solo-optredens, zijn mooie uitbreidingen mogelijk door bijvoorbeeld samen op te treden met een saxofonist, zangeres, gitarist of contrabassist.

Wilt u pianist huren voor uw receptie, bruiloft of diner? Dan kan u dat direct doen via deze website. De pianist is natuurlijk ook te boeken voor uw feest, huwelijk of jubileum. Meer informatie nodig of vragen? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Repertoire Pianist Thom

Genres

Blues
Pop
Jazz
Soul
Klassiek
Latin
3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Bram en Cora Moerdijk
5 uit 5 sterren
Bedankt voor het mooie verzorgde optreden. Het was precies zoals we wilden!
Lia de Kort en Rosanne Lamers
4 uit 5 sterren
De pianist speelde niet te overheersend en dit paste bij ons diner. Het goede stukje achtergrondmuziek creëerde een aangename sfeer.
Jurre Johannes Landman
5 uit 5 sterren
Na een aantal verzoekjes was ik natuurlijk benieuwd of dit goed uitgevoerd kon worden. Het was perfect! Een topper van een pianist.

Vergelijkbare acts

Zangeres-Pianiste Kim

Zangeres-Pianiste Kim

31 Beoordelingen

Met haar warme stem en goede pianospel zorgt Kim voor een geslaagde avond vol mooie muziek

€ 495 - € 1240
Miss Jazz

Miss Jazz

7 Beoordelingen

Deze jazz zangeres begeleidt zichzelf op piano. Ze speelt een mooie mix van jazz, pop en soul.

€ 395 - € 990
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.