The Hit Pianist boeken

Deze rasmizikant staat bekend als de pianist die alle nummers kan spelen. De piano solist is nu niet meer weg te denken uit de muziekwereld. Met zijn muzikale vingers speelt hij niet alleen de pianopartijen, maar hij bespeelt alle instrumenten inclusief de zangpartij. Door deze veelzijdigheid en muzikaliteit lijkt het of er een complete band uit zijn piano komt. Bent u op zoek naar een unieke muzikaal intermezzo voor tijdens uw bedrijfsfeest of evenement? The Hit Pianist is nu bij Evenses te boeken.

Boekingen van The Hit Pianist

Waar anderen pianisten vaak hun bladmuziek nodig hebben om een nummer te spelen, heeft the Hit Pianist genoeg aan het beluisteren van het nummer. Dit en de gave om met enkel zijn piano tot de kern van een nummer door te dringen, maakt van hem een unieke en bijzondere muzikant.

De liefde voor 'de keizer onder de instrumenten' ontwikkelde the Hit Pianist al op jonge leeftijd. Na tientallen jaren in een band gespeeld te hebben, besloot de pianist op een dag om allerlei verschillende nummers in te studeren. In een hotel in Antwerpen is het uiteindelijk allemaal echt begonnen. De pianist nam plaats achter de vleugel in de lobby. Na enkele minuten kwamen er steeds meer mensen om hem heen staan en de verzoekjes bleven maar komen.

Nu maakt The Hit Pianist van elke gelegenheid een uniek en interactieve show. Hij zorgt garant voor een gezellige, ongedwongen bruin café sfeer rondom de piano. Aan de hand van post its, die op de piano geplakt kan worden, kunnen alle verzoekjes van de gasten voorgesteld worden aan de pianist.

Wilt u The Hit Pianist boeken voor uw feest, bedrijfsfeest of bruiloft? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardag of borrel. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.