Wibi Soerjadi boeken

Wibi Soerjadi is één van de bekendste Nederlandse pianisten. Hij is hier te boeken!

€ 3495 - € 5590
wibi soerjadi boeken feest.png
QFcLtAczc
PzKFWMdacU
KxY IdqArg
BvJKNmX
wibi soerjadi huren feest
wibi soerjadi huren jubileum
wibi soerjadi huren congres
wibi soerjadi boeken feest.png
Controleer nu de beschikbaarheid van Wibi Soerjadi
Starttijd:  
Eindtijd:  
Categorie: Pianist

Wibi Soerjadi is een pianist wiens talent met vele prijzen beloond is. Via Evenses kunt u deze muzikant tegen aantrekkelijke voorwaarden boeken. Wibi is in te huren voor diverse gelegenheden; denk hierbij aan uw bedrijfsfeest, evenement, jubileum of bruiloft.

Wibi Soerjadi is geboren in Leiden in 1970. Toen hij elf jaar was gaf hij zijn eerste publieke optreden. Hij studeerde met pianopedagoog Bob Brouwer en professor Jan Wijn. Als de jongst afgestudeerde pianostudent, hij was twintig jaar oud, verkreeg hij zijn master als performer aan het Amsterdamse Conservatorium. Hij liep tijdens zijn studie voor op schema, waardoor hij met de hoogst mogelijke cijfers afstudeerde.

Soerjadie heeft vele prijzen tijdens zijn carrière mogen ontvangen, waaronder de eerste prijs op het Princess Christina Concourse in Den Haag, de eerste prijs op de Nationaal Eurovisie Competitie voor jonge muzikanten en de derde prijs op de Internationale Frans Liszt Piano Competeitie in Utrecht. Hij heeft vele concerten gegeven op prestigieuze podia in Nederland en buitenland en al zijn cd's en dvd's zijn beloond met goud- en platinastatus; een uitzonderlijke prestatie in de wereld van de klassieke muziek.

Vergelijkbare acts

Jan Vayne boeken

Jan Vayne boeken

2 Beoordelingen

De wereldwijd bekende creatief pianist Jan Vayne!

€ 2145 - € 3430
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.