De top 5 Nederlandse zangers en zangeressen op onze pagina

dre-hazes-jr-boeken-bruiloft-festival.jpg

De beste Nederlandse zangers en zangeressen

Wilt u uw verjaardag, huwelijksfeest of bedrijfsfeest groots aanpakken? Dan lukt u dat met een goede feestlocatie, een perfecte catering en een toffe act. Natuurlijk is uw feest pas echt geslaagd met een optreden van een bekende Nederlandse zanger of zangeres. Alleen welke zanger of zangeres past er op uw feest? Wij geven u 5 ideeën.

Evenses verhuurt Nederlandse zangers en zangeressen die gespecialiseerd zijn in verschillende muziekgenres. U kunt een bekende artiest inhuren voor diverse events, zoals een festival, bedrijfsfeest, verjaardag, stadsfeest of bruiloft. Een bekende Nederlander maakt een echt feest van uw event. De onderstaande Nederlandse zangers en zangeressen behoren tot de top 5 op onze artiestenpagina.

Dré Hazes

André Hazes Jr., ook wel bekend als Dré Hazes, is een van de bekendste en meest geboekte jonge Nederlandse volkszangers. Dré is de zoon van de geroemde volkszanger André Hazes. De jonge Nederlandse zanger heeft al verschillende hits op zijn naam staan, zoals ‘Leef’, ‘Steeds Weer’ en ‘Bedankt mijn vriend’. Verder treedt hij elk jaar op bij de Holland Zingt Hazes concerten in de Ziggo Dome. In 2015, 2016 en 2017 zong Dré tijdens Toppers in Concert in de Amsterdam ArenA. Ook gaf hij in 2017 en 2018 concerten in de AFAS Live in Amsterdam, Ahoy Rotterdam en het Rotterdamse Sportpaleis. Bovendien was hij in 2018 gastartiest bij de jubileumeditie van De Vrienden van Amstel LIVE!. Verder was de volkszanger te zien in het programma ‘De Beste Zangers van Nederland’, dat hem een nummer 1-hit opleverde met het nummer ‘Ik leef mijn eigen leven’ opleverde. Wilt u dat uw gasten uit volle borst meezingen met Hollandse meezingers? Dan is Dré Hazes dé zanger voor uw feest.

Jan Smit

De bekende zanger die bijna elke Nederlander wel kent, is Jan Smit. Deze geboren entertainer is niet alleen zanger, maar ook acteur, televisiepresentator en voetbalbestuurder. Het genre waarin Jan zingt wordt ook wel de ‘Palingsound’ genoemd, een verwijzing naar de Volendamse muziek. Jan Smit is al heel wat jaren bekend. Zijn carrière begon op tienjarige leeftijd. De bekende Volendamse band BZN wilde een duet opnemen met een plaatselijk jong talent en Jan was de geluksvogel. Hij zong het nummer ‘Mama’ dat een groot succes werd. Daarna mocht de toen jonge Nederlandse zanger de solosingle ‘Ik zing dit lied voor jou alleen’ opnemen. Dat Jan niet alleen populair is bij Nederlanders bewijst wel zijn populariteit in Duitsland, Oostenrijk, België, Italië en Frankrijk. Dankzij het heerlijke repertoire, zijn enthousiasme én de interactie met het publiek, zorgt Jan ervoor dat uw gasten een topavond beleven.

Maan

Organiseert u een feest waar veel jongeren komen, zoals een schoolfeest? Dan is de bekende zangeres Maan een aanrader. Maan is bekend van haar deelname aan het programma The Voice of Holland 2015. Zij was de winnares en sinds die tijd is de zangeres overal te horen en te zien. Inmiddels is Maan een landelijk idool geworden. Ze zingt zowel Engelstalige als Nederlandstalige songs. In 2016 bracht ze de single ‘Perfect World’ uit die werd geproduceerd door DJ Hardwell. Voor deze single ontving de zangeres een gouden plaat. Ook haar tweede single ‘Ride It’ haalde de top 40 en werd eveneens een gouden plaat. Maan trad zes keer op in Ahoy tijdens Toppers in concert 2016 – Christmas Party of the Year. In 2017 werd de zangeres beloond met de award ‘Doorbraak van het Jaar’ bij de 100% NL Awards. Verder deed ze mee aan het bekende televisieprogramma Beste Zangers 2017. In datzelfde kwam de single ‘In Amsterdam’ uit, waarop Maan samen met Sevn Alias te horen. Deze prachtige zangeres weet de zaal op zijn kop te zetten, zodat iedereen staat te swingen.

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes, inderdaad de dochter van André Hazes, is opgegroeid met muziek. Al op jonge leeftijd schreef de zangeres teksten met haar vader samen, richtte ze een bandje op met wat klasgenootjes, zong ze op schoolfeestjes en deed ze auditie voor ‘Kinderen voor Kinderen’. Haar carrière ging pas echt van start toen de zangeres meedeed aan het programma ‘So You Wannabe A Popstar’, waar ze vierde werd. Hierna bracht Roxeanne haar allereerste single ‘Ik hou van jou’ uit. Deze single stond 9 weken in de Top 40 en werd een flinke hit. Naast zangeres is Roxeanne DJ. Zo draait ze geregeld op grote feesten en evenementen. In 2015 was de zangeres gastartiest tijdens de bekende concerten van De Toppers in de Amsterdam ArenA. Ook zingt Roxeanne elk jaar mee tijdens Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome. In 2017 bracht de zangeres de single ‘Ik was toch je meisje’ uit en tekende ze een platencontract bij de Nederlandse platenmaatschappij Top Notch. Datzelfde jaar bracht ze haar debuutalbum ‘In mijn bloed’ uit. Op dit album laat Roxeanne een vernieuwende, pure sound horen. Wilt u Roxeanne Hazes huren voor uw feest? Dan is dat een absolute aanrader! Met haar prachtige stem betovert zij uw gasten en zorgt zij voor een onvergetelijk optreden.

Glennis Grace

Glennis Grace is één van de beste Nederlandse zangeressen. Deze zangeres heeft een dijk van een stem en met haar deelname aan America’s Got Talent is de zangeres hard op weg om wereldberoemd te worden. Glennis begon al heel jong met zingen en op haar elfde trad ze op met Julio Iglesias. In 1994 deed de zangeres op zestienjarige leeftijd mee aan de Soundmixshow. Ze trad op als Whitney Houston en won de show. Hiermee sleepte ze een platencontract in de wacht en bracht haar eerste single ‘I’m Gonna Be Strong’ uit. In 2002 stond Glennis als gastzangeres in de Ahoy tijdens In Concert In The Round van René Froger. Ook zong ze mee op de duettenplaat van Gordon & van de zanger Gordon. In 2011 deed de zangeres mee aan het derde seizoen van De beste zangers van Nederland. Ze zong een versie van het nummer ‘Afscheid’ van de band Volumia!, waarmee ze won en een nummer 1-hit scoorde. Ook stond de zangeres datzelfde jaar als gastartiest op het podium bij Toppers in concert 2011 in de Amsterdam ArenA. In 2012 bracht Glennis het studioalbum ‘This Is My Voice’ uit, waarop een mix is te horen van Nederlandstalige en Engelstalige liedjes. Een jaar later, in 2013, sloot de zangeres zich aan bij de formatie ‘Ladies of Soul’. Wilt u Glennis Grace boeken voor uw event? Dan bent u verzekerd van een mooie en onvergetelijke avond. De zangeres zingt haar nummers vol overgave en schakelt goed tussen emotionele nummers en uitbundige songs.

Wilt u een bekende artiest huren?

Wist u dat Evenses u nog veel meer artiesten biedt? Naast de 5 bovenstaande Nederlandse zangers en zangeressen, kunt u bij ons nog tal van andere bekende artiesten boeken. Wat dacht u bijvoorbeeld van Dries Roelvink, Gerard Joling, John West, O’G3NE en Eva Simons? Of huur een minder bekende artiest, zoals zanger Yuri, zanger Danny, Suzy  Jane of Lisa Marie. Neem een kijkje in onze guide of neem contact op met een van onze event managers. Zij voorzien u graag van een advies.Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar