1 filter
Sorteer op: Relevantie
Meau
100% match

Meau

Hitsensatie Meau zorgt voor een intieme sfeer met haar warme sound en eerlijke teksten

prijs op aanvraag
Maan boeken
100% match

Maan boeken

3 Beoordelingen

Deze prachtige zangeres won in 2015 The Voice of Holland.

prijs op aanvraag
Engelstalige muziek avond? Boek een Engelse artiest
Advies of hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Engelse Artiest

Bij een engelse artiest denk je al gauw aan de grote der aarde. Niet alleen nu, maar ook vroeger. De Engelse artiesten domineren al decennia de top 40 wereldwijd. Uiteraard ook omdat Engels de populairste taal ter wereld is, maar ook zeker omdat de Engelsen en Amerikanen erg muzikaal zijn. 
Er zijn ontelbare lijsten aan solisten en bands die iedereen ter wereld wel kent. Om ze allemaal op te noemen zou onmogelijk zijn. Echter zijn een aantal namen altijd leuk om weer even langs te zien komen. Denk aan Engelse bands als Queen, The Beatles, AC/DC, Nirvana, the Red Hot Chili Pepers en Coldplay, of Engelse solisten als Michael Jackson, Elvis Presley, Prince, Tina Turner, Celine Dion en Aretha Franklin. En dit is nog maar een kleine greep van deze lange lijst.
Als je nu aan ‘de jeugd’ vraag welke engelstalige artiesten zij kennen, komt hier echter wel een heel ander lijstje uit. Zij kennen veelal deze namen wel, maar die komen niet als eerste bij hun naar boven. De jeugd zou nu namen van Engelse artiesten als Drake, Adele, Justin Bieber, Ariana Grande, Dua lipa of Travis Scott noemen.

Engelse zanger

Engelse zanger

Engelse zangers staan bekend om hun grote shows. Zij doen er alles aan om hun optreden zo onvergetelijk mogelijk te maken. In de huidige tijd zien veel mensen Travis Scott als de beste entertainer ter wereld. Hij weet het publiek zo te bespelen dat letterlijk iedereen, tot aan de bewakers aan toe, staat te springen. Daarnaast zijn de licht en special effecten van zijn show zo extravagant dat die iedereen bij blijven. 
Denk je aan een extravagant optreden, denk je ook al gauw aan Michael Jackson. The King of Pop was tijdens elk optreden in de meest bijzondere outfits te zien en danste elk liedje alsof zijn leven er van afhing. Het is niet voor niks dat hij als vele gezien wordt als de beste performer ooit. Naast deze twee geweldige Engelse artiesten zijn er nog vele en vele andere te benoemen.

Engelse zangers boeken

Engelse zangeres

De mooiste liefdesliedjes, breakup liedjes, rock liedjes en ga zo maar door worden gezongen door vrouwen. Taylor Swift haar complete albums kunnen over huidige en verleden liefdes gaan. Maar denk ook aan een P!nk, die rockt tijdens al haar liedjes keer op keer. Mede dankzij P!nk heeft de Nederlandse Davina Michelle haar carrière doorbraak meegemaakt.
Engelstalige zangeressen zijn vaak echte power vrouwen. Alicia Keys, Tina Turner, Beyonce, Whitney Houston, Adele, Amy Winehouse, Madonna. Al deze vrouwen hebben de muziekwereld gedomineerd of domineren hem nog steeds.

Zangers boeken

Nederlandse artiesten die Engels zingen

Voor veel Nederlanders is de Engelse taal hun 2e taal. Hierdoor zijn wij een van de beste Engelssprekende landen ter wereld. Nederland telt dan ook vele artiesten die veelal of alleen maar in het Engels optreden. 
Ondanks dat het niet zijn eigen liedje is, is hij er wel erg bekend mee geworden. Als u aan Liverpool denkt, denkt u al snel aan de voetbalclub, denkt u aan die voetbalclub, denk je aan snel aan You’ll Never Walk Alone. Het gaat in dit geval natuurlijk om Lee Towers. Om dan even naar Amerika over te springen, recent is onze eigen Glennis Grace tevens nog heel ver gekomen in America’s Got Talent. 
Naast deze twee toppers zijn er natuurlijk nog vele andere. Denk aan Alain Clark, Do, Trijntje Oosterhuis en ga zo maar door.

Nederlandse zangers boeken

Wilt u nou lekker meezingen met deze Engelse liedjes en Engelse artiesten, of Nederlandse artiesten die Engels zingen? Neem dan gerust een kijkje op de Evenses website en neem gerust uw tijd om ons grote aanbod te bekijken. Komt u er nou niet uit? Contacteer ons en wij zullen u professionele hulp bieden opzoek naar de perfecte match voor uw feest. En wie weet staan er binnenkort wel een bekende Engelse artiest bij u op uw feest te zingen.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.