Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Aliyah boeken
1/8
Aliyah
Aliyah
100% match

Aliyah

Tegenwoordig is Aliyah te boeken bij uw welbekende evenementenbureau
Aliyah Kolf Als jonge ster bloeide Aliyah op en bracht verschillende hits uit zoals: L.O.V.E, Yeah Yeah Yeah, Wolk, Shop-...
Lees meer

prijs op aanvraag
Naomi Sharon boeken
100% match

Naomi Sharon boeken

De Rotterdamse zangeres bereikte ons met haar warme melodieën, vandaar zij ook beschikbaar is voor uw gelegenheid Lees meer

prijs op aanvraag
Lavils boeken
100% match

Lavils boeken

Deze knappe beauty Lavils kan mega mooi zingen en heeft al verschillende nummers uitgebracht en kan zich aanpassen aan uw feest! Lees meer

prijs op aanvraag
Sarita Lorena boeken
100% match

Sarita Lorena boeken

Boek deze Latin zangeres nu voor uw festival of evenement!
Sarita Lorena biografie Sarah de Sousa Gonçalves is geboren in Brazilië. Op 9-jarige leeftijd is zij naar Nederland verhuisd. Zij...
Lees meer

prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Engelse Artiest

Bij een Engelse artiest denk je al gauw aan de grote der aarde. Niet alleen nu, maar ook vroeger. De Engelse artiesten domineren al decennia de top 40 wereldwijd. Uiteraard ook omdat Engels de populairste taal ter wereld is, maar ook zeker omdat de Engelsen en Amerikanen erg muzikaal zijn. Er zijn ontelbare lijsten aan solisten en bands die iedereen ter wereld wel kent. Om ze allemaal op te noemen zou onmogelijk zijn. Echter zijn een aantal namen altijd leuk om weer even langs te zien komen. Denk aan Engelse bands als Queen, The Beatles, AC/DC, Nirvana, the Red Hot Chili Pepers en Coldplay, of Engelse solisten als Michael Jackson, Elvis Presley, Prince, Tina Turner, Celine Dion en Aretha Franklin. En dit is nog maar een kleine greep van deze lange lijst.

Bekende Engelse artiest

Als je nu aan ‘de jeugd’ vraag welke engelstalige artiesten zij kennen, komt hier echter wel een heel ander lijstje uit. Zij kennen veelal deze namen wel, maar die komen niet als eerste bij hun naar boven. De jeugd zou nu namen van Engelse artiesten als Drake, Adele, Justin Bieber, Ariana Grande, Dua lipa of Travis Scott noemen.

engelse zanger 1.jpeg

Mannelijke Engelse artiest op je gelegenheid

Mannelijke Engelse artiesten staan bekend om hun grote shows. Zij doen er alles aan om hun optreden zo onvergetelijk mogelijk te maken. In de huidige tijd zien veel mensen Travis Scott als de beste entertainer ter wereld. Hij weet het publiek zo te bespelen dat letterlijk iedereen, tot aan de bewakers aan toe, staat te springen. Daarnaast zijn de licht en special effecten van zijn show zo extravagant dat die iedereen bij blijven. Denk je aan een extravagant optreden, denk je ook al gauw aan Michael Jackson. The King of Pop was tijdens elk optreden in de meest bijzondere outfits te zien en danste elk liedje alsof zijn leven er van afhing. Het is niet voor niks dat hij als vele gezien wordt als de beste performer ooit. Naast deze twee geweldige Engelse artiesten zijn er nog vele en vele andere te benoemen.

engelse zanger 2.jpeg

Vrouwelijke Engelse artiest op je feest

De mooiste liefdesliedjes, breakup liedjes, rock liedjes en ga zo maar door worden gezongen door vrouwen. Taylor Swift haar complete albums kunnen over huidige en verleden liefdes gaan. Maar denk ook aan een P!nk, die rockt tijdens al haar liedjes keer op keer. Mede dankzij P!nk heeft de Nederlandse Davina Michelle haar carrière doorbraak meegemaakt.
Engelse artiesten zijn vaak echte power vrouwen. Alicia Keys, Tina Turner, Beyonce, Whitney Houston, Adele, Amy Winehouse, Madonna. Al deze vrouwen hebben de muziekwereld gedomineerd of domineren hem nog steeds.

engelse zanger 3.jpeg

Nederlandse artiesten die Engels zingen

Voor veel Nederlanders is de Engelse taal hun 2e taal. Hierdoor zijn wij een van de beste Engelssprekende landen ter wereld. Nederland telt dan ook vele artiesten die veelal of alleen maar in het Engels optreden. Ondanks dat het niet zijn eigen liedje is, is hij er wel erg bekend mee geworden. Als u aan Liverpool denkt, denkt u al snel aan de voetbalclub, denkt u aan die voetbalclub, denk je aan snel aan You’ll Never Walk Alone. Het gaat in dit geval natuurlijk om Lee Towers. Om dan even naar Amerika over te springen, recent is onze eigen Glennis Grace tevens nog heel ver gekomen in America’s Got Talent. Naast deze twee toppers zijn er natuurlijk nog vele andere. Denk aan Alain Clark, Douwe Bob, Do, Trijntje Oosterhuis, Kenny B en ga zo maar door.

engelse zanger 5.jpeg

Engelse artiest boeken?

Wilt u nou lekker meezingen met deze Engelse liedjes en Engelse artiesten, of Nederlandse artiesten die Engels zingen? Neem dan gerust een kijkje op de Evenses website en neem gerust uw tijd om ons grote aanbod te bekijken. Komt u er nou niet uit? Contacteer ons en wij zullen u professionele hulp bieden opzoek naar de perfecte match voor uw feest. En wie weet staan er binnenkort wel een bekende Engelse artiest bij u op uw feest te zingen.

Bij Evenses kunt u

Huur gemakkelijk een Engelse artiest voor uw feest of evenement.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar