Romy Monteiro

De zangeres Romy Monteiro, bekend geworden in 2014 door mee te doen aan de talentenshow The Voice, is nu te boeken voor uw evenement of festival. Inmiddels acteert en presenteert zij ook. Romy is via Evenses te boeken voor uw pleinfeest, event of bedrijfsfeest.

Romy Monteiro The Voice

Romy Truggelaar, bekend als Romy Monteiro, brak in 2014 door met haar deelname aan The Voice of Holland. Zij behaalde samen met haar coach Trijntje Oosterhuis de kwartfinale. Een jaar later deed zij mee aan het programma Shopping Queens VIPS, dat gepresenteerd werd door Fred van Leer. In datzelfde jaar maakte Romy haar musicaldebuut met de hoofdrol van Rachel Marron in The Bodyguard.

A tribute to Witney

Romy Monteiro heeft haar eigen album uitgebracht, 'A Tribute to Whitney'. Dit album bestond uit verschillende covers van Whitney Houston. Het album behaalde de nummer 1 positie in de Album Top 100.

Vanaf 2017 is Romy begonnen met presenteren. Zo presenteerde zij het programma Mijn vader is de Beste en het Junior Songfestival. In 2018 deed ze ook mee aan het programma It Takes 2, als professional.

Romy Monteiro boeken

Romy Monteiro boeken voor uw personeelsfeest of bruiloftsfeest? Deze sensationele zangeres is te boeken bij Evenses voor uw stadsfeest, event of feest. U kunt gerust contact opnemen met een van onze medewerkers voor al uw vragen, wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen over het boeken van Romy Monteiro. Anders kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen en dan nemen wij contact met u op.

Bij Evenses kunt u:

Gegarandeerd een prachtige invulling van uw feest door een van onze vele professionele artiesten.