1 filter
Sorteer op: Relevantie
Jack Club Music
100% match

Jack Club Music

5 Beoordelingen

Jack Club Music zet altijd een geweldig optreden neer!

€ 1495 - € 3995
Soulin' Jazz Trio
100% match

Soulin' Jazz Trio

3 Beoordelingen

Met dit muziek trio brengt u Soul and Jazz naar al u feesten! Boek ze nu!

€ 1895 - € 3220
The Charleston Five
100% match

The Charleston Five

12 Beoordelingen

The Charleston Five kan elk nummer van nu, in een jasje van toen steken!

€ 1595 - € 2993
Bossa Nova Band boeken
100% match

Bossa Nova Band boeken

17 Beoordelingen

Deze veelzijdige band verzorgt zowel de mooiste Braziliaanse muziek, als pop en jazzmuziek.

€ 945 - € 1795
Jazz trio | Evenses
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Jazz trio

Jazz

Jazz is een muziekgenre dat al tientallen jaren wordt gezongen door de bekendste jazzzangers. Na de opkomst van de blues, de opkomst van de jazz. Het jazzgenre is nog steeds te horen in de verschillende genres die sindsdien zijn ontstaan. Hierdoor, en omdat veel uitstekende zangers uit die tijd nog steeds beroemd zijn in onze tijd, is jazz erg populair en zal het ook in de toekomst worden doorgegeven. Wereldberoemde en inspirerende jazz trio's zoals het Oscar Peterson Trio en jazz trio Ron Carter Trio, worden nog veel beluisterd.

Het is een genre waar veel sentiment en gevoel in zit. Jazz wordt op een heel spontane en sfeervolle manier over gebracht. De reden hiervoor is omdat deze optredens in leuke plekken zoals bijvoorbeeld in cafe's is ontstaan en omdat het genre zich heeft gevormd door middel van de inspiratie van de jazz trio. Inspiratie het meest belangrijke voor jazz muziek en iedere goede jazz zanger weet een eigen draai te geven aan de bekende jazz standards. Bij veel jazz trio's of jazz zangers is het dan ook extra leuk om te horen dat ze de muziek op een unieke manier eigen weten te maken.

Jazz trio

Jazz trio Evenses

trio jazz jazz trio jazz trio.jpeg

In Nederland zijn er ook heel veel soorten van een jazz trio bekend en tot op de dag van vandaag blijven er nieuwe talentvolle versies van een jazz trio opkomen. Deze continue beweging van opkomende artiesten maakt de keuze met de dag groter wordt. Wij bieden dan ook een jazz trio aan die of al bekend is of juist wat onbekender wil blijven maar dat doet niet af aan de kwaliteit want dit staat enorm hoog bij Evenses in het vaandel.

Een trio jazz word vaak wel voor een feestelijke setting geboekt en het jazz trio weet deze dan ook helemaal om te toveren naar uw droom optreden. Er zijn jazz trio's die de sfeer goed weten neer te zetten door de klassieke sfeer van de jazz naar boven te halen en een ander jazz trio doet dit juist door zich als typetjes te presenteren die degene identificeert.

Een paar soorten jazz trio's springen eruit wanneer we het hebben over een jazz trio zoals The Jazz Supremes en Oude Meesters. Evenses heeft een groot aantal keuze wanneer het gaat om een jazz trio boeken:

Jazz trio boeken

trio jazz boeken boeken jazz trio.jpeg
U geeft een feest en wilt een jazz trio boeken dat gewoon uw feest nog beter maken? Dan kunt u een jazz trio boeken bij Evenses! Jazz trio boeken bij Evenses. De jazz trio boekingen zijn altijd een leuke toevoeging voor uw gelegenheid.

Wilt u een jazz trio boeken voor uw feest? Jazz trio boeken voor een bedrijfsfeest? Jazz trio boeken bij een festival of jazz trio boeken bij een gelegenheid. Jazz trio boeken bij Evenses en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bij Evenses kunt u:
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.