Bent u op zoek naar de perfecte achtergrondmuziek voor uw ceremonie, diner, receptie of borrel? Bij het boeken van Jazztrio Sublime bent u ervan verzekerd dat uw stijlvolle gelegenheid het gouden randje krijgt waar u naar op zoek bent.

Jazztrio Sublime bestaat uit een swingende saxofoon die wordt ondersteund door de rustige akkoorden van een gitaar en de soepele klanken van de contrabas. Deze combinatie zorgt voor een heerlijk rustig en sfeervol geluid, perfect om een aangename sfeer te creëren voor de gasten van uw evenement. Door de jarenlange ervaring van dit trio kunt u zonder zorgen alle aandacht geven aan uw gasten. De band verzorgt muziek van hoog niveau, gespeeld op een aangenaam en zacht volume, passende voor op uw event.

Bent u na de receptie of het diner klaar om de voetjes van de vloer te gooien? Dan heeft Jazztrio Sublime zelfs de mogelijkheid om een mooie DJ set neer te zetten om uw avond feestelijk af te sluiten. Vraag bij de aanvraag naar de mogelijkheden, we vertellen u graag meer!

Wilt u Jazztrio Sublime huren voor uw bedrijfsfeest, diner of receptie? Deze band is via Evenses te huren voor uw borrel of bruiloft. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om u te helpen met de juiste entertainment invulling van uw gelegenheid.