1 filter
Sorteer op: Relevantie
Benjamin
100% match

Benjamin

1 Beoordeling

Benjamin verzorgt een warme sfeer door zijn prachtige uitvoering van de mooiste pop ballads

€ 500 - € 1250
Yuri
100% match

Yuri

9 Beoordelingen

Feestzanger Yuri is een allround zanger-gitarist. Te boeken voor uw feest, receptie en borrel.

€ 545 - € 1200
Zanger-Gitarist Cole
100% match

Zanger-Gitarist Cole

3 Beoordelingen

Een professionele gitarist met een breed repertoire, sfeermaker voor ieder gelegenheid

€ 795 - € 1510
Zanger-gitarist Peter
100% match

Zanger-gitarist Peter

6 Beoordelingen

Een 'one man band', uniek in zijn soort. Het repertoire bestaat uit pop van alle tijden.

€ 445 - € 1115
Jazz zanger | Evenses
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Jazz zanger

Jazz

Jazz is een muziekgenre wat al decennialang door de meest beroemde jazz zangers en zangeressen wordt gezongen. Nadat de Blues is ontstaan, ontstond de jazz. Het jazz genre is tot op het heden nog terug te horen in allerlei genres die daarna weer zijn ontstaan. Hierdoor en omdat enorm veel goede zangers en zangeressen van die tijd nog steeds beroemd zijn in onze tijd is jazz enorm geliefd en blijft het doorleven. Een wereldberoemde en inspirerende jazz zanger is bijvoorbeeld Frank Sinatra en jazz zanger Masego van deze tijd wordt ook nog steeds veel geluisterd. Nog vele andere jazz zangers en jazz zangeressen zijn een groot voorbeeld voor de nieuwere jazz artiesten.

Het is een genre waar veel sentiment en gevoel in zit. Jazz wordt op een heel spontane en sfeervolle manier over gebracht. De rede hiervoor is omdat deze optredens in leuke plekken zoals bijvoorbeeld in cafe's is ontstaan en omdat het genre zich heeft gevormd door middel van de inspiratie van de jazz zanger. Inspiratie het meest belangrijke voor jazz muziek en iedere goede jazz zanger weet een eigen draai te geven aan de bekende jazz standards. Bij veel jazz bandjes of jazz zangers is het dan ook extra leuk om te horen dat ze de muziek op een unieke manier eigen weten te maken.

Jazz zanger

Jazz zanger Evenses

jazz zanger jazz zanger zanger jazz.jpeg
In Nederland zijn er ook heel wat jazz zangers bekend en tot op de dag van vandaag blijven er nieuwe talentvolle versies van een jazz zanger opkomen als individu, band of duo. Deze continue beweging van opkomende artiesten maakt de keuze met de dag groter wordt. Wij bieden dan ook een jazz zanger aan die of al bekend is of juist wat onbekender wil blijven maar dat doet niet af aan de kwaliteit want dit staat enorm hoog bij Evenses in het vaandel.

Een Jazz zanger word vaak wel voor een feestelijke setting geboekt en de jazz zanger weet deze dan ook helemaal om te toveren naar uw droom optreden. Er zijn jazz zangeressen en jazz zangers die de sfeer goed weten neer te zetten door de klassieke sfeer van de jazz naar boven te halen en een andere jazz zanger doet dit juist door zich als typetjes te presenteren die degene identificeert.

Een paar soorten jazz zangers springen eruit wanneer we het hebben over een jazz zanger zoals Mister Blue en een groep met jazz zangers zoals Jazz & Cool. Misschien wilt u in plaats van een jazz zanger juist meerdere soorten jazz zanger die samen de beste jazz zingen? dan hebben wij ook jazz bands vol met getalenteerde jazz zangers:

 • Pierre et les Optimistes
 • Nederbalkan Swing Orchestra
 • The Charleston Five
 • The Triplicates
 • The Jazz Kings
 • Jazztrio Sublime
 • Bossa Nova Band
 • AB Jazz
 • South American Swing
 • Cheek To Cheek
 • Drinks On Us
 • The Premium Band
 • Trio Sans Soucis
 • The Roseland Quartet

Jazz zanger boeken

jazz zanger jazz zanger boeken boeken jazz zanger.jpeg
Als u opzoek bent naar een jazz zanger, jazz zangers, jazz zangeressen of jazz bandjes kunt u ook altijd bij ons terecht. De jazz zanger boekingen leiden altijd tot een groot succes en de jazz zanger boekingen zijn ltijd een groots feest spektakel.

U geeft een feest en wilt een jazz zanger boeken dat gewoon uw feest nog beter maken? Dan kunt u een jazz zanger boeken bij Evenses! Jazz zanger boeken bij Evenses. Een jazz zanger is altijd een leuke toevoeging voor uw gelegenheid.

Wilt u een jazz zanger boeken voor uw feest? Jazz zanger boeken voor een bedrijfsfeest? Jazz zanger boeken bij een festival of jazz zanger boeken bij een gelegenheid. Jazz zanger boeken bij Evenses en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bij Evenses kunt u:
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.