1 filter
Sorteer op: Relevantie
Allround DJ
100% match

Allround DJ

31 Beoordelingen

DJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.

€ 895 - € 1995
Allround DJ Quinten
100% match

Allround DJ Quinten

2 Beoordelingen

Met de spectaculaire Allround DJ Quinten van Hilten kan u dag niet meer stuk!

€ 850 - € 2000
DJ Utrecht boeken of huren | Boek bij Evenses uw Utrecht DJ
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

DJ Utrecht

DJ Utrechtse roots inhuren

Wilt u een DJ Utrecht inhuren? Kies uit ons overzicht de DJ Utrecht die u wenst te boeken voor uw evenement. Wij hebben veel ervaring met DJ Utrechtste gelegenheden. U kunt uw DJ Utrecht reserveren als solo artiest maar ook in combinatie met verschillende live muzikanten! Evenses heeft een groot aanbod DJ Utrecht beschikbaar voor boekingen in de Domstad. Ook voor het huwelijk en trouwfeest kunt u bij Evenses allerlei bruiloft DJ's, drive in shows, en feest-dj's huren.

Een DJ Utrecht voor elk feest

Een Utrecht DJ weet elk feestje tot een geslaagd evenement te maken. Of hij nou op een festival, bruiloft of bedrijfsfeest staat, voor elke gelegenheid kan de DJ Utrecht zijn repertoire aanpassen aan de gasten.

Wilt u relaxte jazz sferen, techno sferen, of juist pop sferen? Alles is mogelijk met een DJ Utrecht.

DJ Utrecht festival.jpg

Festival DJ Utrecht

Organiseert u een festival in Utrecht en bent u nog op zoek naar een Utrecht DJ? Wij helpen u graag bij het vinden van de meest geschikte DJ Utrecht. Wij bieden een breed assortiment aan DJ Utrecht die met veel plezier en professionalisme op uw festival komen draaien.

Bruiloft DJ Utrecht

U bent net officieel getrouwd, dat betekent tijd voor een groots feest met al uw gasten. Eerst genieten van de mooie live muziek van een feestband om vervolgens het feest knallend af te sluiten met een DJ Utrecht.

De DJ Utrecht zal zich volkomen aanpassen aan uw feest en uw gasten om zo iedereen optimaal te laten genieten. De voetjes zullen zeker los gaan met een DJ Utrecht.

Bedrijfsfeest DJ Utrecht

Viert u uw jaarlijkse bedrijfsfeest? Of bestaan jullie 10 jaar? Dan is een feestje voor de werknemers geven meer dan terecht. Muziek is op een event als dit natuurlijk meer dan nodig, laat daarom uw avond verzorgen met de liedjes van een DJ Utrecht.

Stem van te voren af wat voor muziek u wilt of uw bedrijfsfeest en de DJ Utrecht zal van te voren zorgen dat hij alle correcte liedjes op zijn usb heeft staan.

DJ Utrecht feest.jpg

Feest DJ Utrecht

Organiseert u een feest in Utrecht? Dan misstaat een DJ Utrechtse roots zeker niet. Een DJ Utrecht kan inspelen op de gasten en gooit er misschien nog wel een echte Utrechtse klassieker tussendoor. Een DJ Utrecht zal uw feest tot een gegarandeerd succes maken.

Selecteer hier het entertainment waar u naar op zoek bent:

Bij entertainment bureau Evenses, gevestigd in Amsterdam, kan u uw band boeken, dj huren of act inhuren voor elk feest, bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag en huwelijk. Ook voor andere gelegenheden, zoals een receptie, trouwfeest, beurs, studentenfeest, personeelsfeest, festival of evenement verzorgen ons entertainment bureau uw band, DJ, artiest, muzikant, duo, coverband, typetje, goochelaar, fotograaf en meer!

Entertainment Bureau Evenses biedt altijd een complete oplossing: geluid, licht, instrumenten, muzikanten, alles wordt perfect verzorgd. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.