Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
DJ met saxofonist en percussionist
100% match

DJ met saxofonist en percussionist

Altijd een spetterende show met DJ, saxofonist en percussionist
DJ met saxofonist en percussionist boeken Onze DJ met saxofonist en percussionist verzorgen een swingend en opzwepend live opt...
Lees meer

€ 1495 - € 2430
DJ met Percussionist
100% match

DJ met Percussionist

Swingende drums en een top DJ. Deze act met ritmische percussie brengt gegarandeerd feest.
DJ met percussionist boeken Onze percussionist (drummer) verzorgt een swingend en opzwepend live o...
Lees meer

4,5 (4 Beoordelingen)
€ 1250 - € 2250
Dansingthon
100% match

Dansingthon

Dit trio brengt een swingend optreden met een DJ, zangers en percussionist.
Dansingthon is een trio bestaande uit een DJ, zangeres en een percussionist. Samen brengen zij uw bruiloft, feest o...
Lees meer

4,4 (3 Beoordelingen)
€ 2000 - € 3400
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

DJ en Percussie

Dj

Dj en percussie Dj's en percussies.png
Dj’s zijn een echte essentie voor grote en spectaculaire feesten tegenwoordig. Het is zo populair dat wanneer mensen het woord feest horen, ze ook gelijk aan een Dj denken erbij. Waarom Dj’s zo bekend zijn geworden voor grote evenementen is omdat ze niet alleen ervoor kunnen zorgen dat het hele publiek uit hun dak kan gaan maar ook omdat ze zich kunnen aanpassen aan de smaak van het feest. Het maakt dus niet uit wat voor soort feest het is, wat voor genre de voorkeur heeft of welk thema het feest is, er past bij elk feest wel een Dj.

Dj, of disc jockey, is een persoon die muziek afspeelt of draait op een Dj booth. Dj’s gebruiken meestal geluidsinstallaties die op zijn minst twee soorten muziek kunnen spelen waardoor ze dus ook verschillende muziek in elkaar kunnen laten overspelen of zelfs mixen met elkaar en verschillende soorten geluiden. Dj’s zijn bekend omdat ze van liedjes een heel ander lied kunnen maken en een hele andere sfeer kunnen geven door de vele opties met hun installaties. Er zijn verschillende soorten Dj’s met allemaal hun eigen technieken zoals radio Dj’s, club Dj’s, Hip Hop Dj’s, Dancehall/reggae Dj’s enzovoort.

Percussie

Dj en percussie Dj's en percussies.jpg
Een ander muzikaal instrument dat heel bekend is voor gelegenheden is percussie. Percussie is een verzamelnaam voor muzikale instrumenten waarop je moet slaan om er geluid uit te krijgen ofwel slaginstrumenten. Dit zijn niet perse drumstellen maar meer exotische slaginstrumenten zoals bongo’s. Meestal spelen percussionisten in een groep voor meer effect en voor meerdere soorten ritmes. Omdat percussie meer om ritme gaat, is het een echte toevoeging voor een feest. Het publiek kan los gaan op de ritmische klanken die uit de instrumenten komen en het past bij elk soort feest.

Dj en percussie

DJ’s en percussie zijn apart erg populair als het gaat om feesten en gelegenheden maar wat minder populair is, is een Dj EN percussie duo. Het klinkt misschien op het eerste gezicht wat apart, een Dj met een percussie maar eigenlijk passen deze twee heel goed bij elkaar. Dj’s focussen erg op ritme wanneer het gaat om het blenden van verschillende muziek en percussie gaat alleen maar om ritme. Door het toevoegen van percussie bij een Dj, word het ritmische effect gemaximaliseerd en kan het publiek helemaal losgaan op de beat van beide muzikanten. De dj draait zijn muziekplaten terwijl er volle, ritmische klanken komen van de percussie instrumenten voor een schitterende en originele act.

Dj en percussie boeken

Wilt u voor uw gelegenheid een bijzondere act waar mensen zich uit hun dak kunnen laten gaan? Boek dan bij Evenses een Dj en percussie duo waardoor die wensen kunnen worden gegarandeerd uit te komen. Evenses heeft een wijd aanbod aan *Dj en percussie *duo’s die ieder bekend staan om ieder feest een spektakel te maken. Wij werken met strikt alleen professionele artiesten en kunnen daardoor u beloven dat uw feest zonder zorgen een knal feest word. De duo’s zijn goed op elkaar ingespeeld waardoor ze een fantastische show kunnen brengen vol met ritme en harmonie voor uw feest.
Wij bieden voor u:

  • Dj met percussionist: Een duo van een Dj met een percussionist die al uw wensen kunnen laten uitkomen.
  • Soul Percussive: Een echte feest act met een Dj, saxofonist en een percussionist en indien gewild nog een zangers. Zo word uw feest nog bijzonder.
  • Dansingthon: Een trio van een zangers, Dj en percussionist die perfect zijn voor elke gelegenheid.

Boek bij Evenses uw Dj en percussie en vraag gerust een offerte aan op onze website.

Bij evenses kunt u:

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar