Mash up is het missende puzzelstuk tussen old school bandjes en DJ's. Net als DJ's gebruiken de mannen van Mash Up samples van hitsongs en voorzien die van een nieuw (dance)jasje. In tegenstelling tot DJ's doet Mash Up dit live!

De artiesten hebben jarenlang in diverse bands gespeeld. Ze hebben in vele cafés en op verschillende feesten en festivals opgestreden. De heren vonden elkaar en richtten Mash Up op. Ze gingen op zoek naar iets wat nog niet bestond. De eisen waren voor alle drie helder: de groove moet je pakken om nooit meer los te laten. De optredens moeten het publiek verrassen en passen als een handschoen, de climaxen moeten inslaan als een bom.

Na maanden in de studio te hebben gezeten en meerdere optredens mochten de heren de conclusie trekken: missie geslaagd! Mash Up speelt ononderbroken dance mixen die van elk feest een waar spektakel maken! Mash Up speelde onder andere in Café De Duvel (Amsterdam), CC Muziekcafé (Amsterdam), Café Jinx (Zaandam), Baut Zuidas (Amsterdam) en The Doors Palace (Amsterdam). Op dit moment is Mash Up bezig met het produceren van een nieuwe dance mix waarmee ze gaan optreden in De Heeren van Amstel (Amsterdam).

Wilt u Mash Up boeken voor uw bruiloft, receptie, bedrijfsfeest, verjaardag of studentenfeest? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.