DJ & gitarist boeken

11 keer aangevraagd

Een spetterend optreden met een unieke samenwerking tussen live gitarist en DJ.

4,7 uit 5 sterren
€ 495 - € 1240
dj-met-gitarist-boeken-evenement-huwelijk-feest.jpg
tjGgdjFgI
dj-met-gitarist-boeken-evenement-huwelijk-feest.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van DJ & gitarist
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

DJ met live gitaar: een bijzondere combinatie voor een bijzondere show voor uw feest, bruiloft of evenement! Onze selectie van allround DJ's en gitaristen zorgen voor de lekkerste muziek. De gitarist zal, in samenspel met de DJ, geweldige improvisaties geven over de muziek die de DJ draait. Deze bijzondere combinatie zal er voor zorgen dat uw feest, bruiloft of evenement een spektakel wordt. De DJ & live gitarist is een Evenses concept en kan door meerdere professionele artiesten worden uitgevoerd.

Onze allround DJ's heeft veel ervaring opgedaan in DJ contests in zowel binnen- als buitenland. Daarnaast hebben ze op vele privé feesten, bruiloften en bedrijfsevenementen gedraaid. Naar aanleiding van een nieuwe muzikale projecten is de samenwerking met een live gitarist op gezet. Het publiek reageerde zo goed, dat ze hebben besloten deze show op vaste basis te verzorgen.

Compleet pakket met licht, geluid en DJ apparatuur

Door onze enorme ervaring hebben we inmiddels op vrijwel alle Nederlandse feestlocaties een DJ Show verzorgd. Van een chique kasteel tot aan een kleinschalig thuisfeest en van een partycentrum tot een rondvaartboot. Door onze flexibiliteit kunnen wij de DJ Show zo aanpassen in grootte, dat we altijd een goede show kunnen verzorgen, passend bij de eisen van de feestlocatie en volledig in lijn met uw wensen. Uiteraard kunnen we de DJ Show uitbreiden met leuke extra’s, zoals een saxofonist, een zangeres, percussionist of een verlichte disco dansvloer. Wij denken graag met u mee welke setup het beste aansluit bij uw wensen en de feestlocatie.

Uw wensen staan centraal:

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de muziek volledig in lijn is met uw wensen. U krijgt bij de boeking, bijvoorbeeld de mogelijkheid om door te geven welke nummers u wel én niet wenst, hoe u de opbouw van de avond wilt en alle andere bijzonderheden, zoals bijvoorbeeld een openingsdans.

Leuke uitbreidingsmogelijkheden:

U kunt onze DJ uitbreiden naar uw wensen en voorkeuren. Denk hierbij aan een verlichte dansvloer of leuke videobeelden.

Wilt u een DJ met gitarist inhuren voor uw verjaardag, feest of evenement? U kunt de DJ act met gitarist hier boeken voor een geweldige party voor uw bruiloft, huwelijk, pleinfeest of bedrijfsfeest! Alles is mogelijk, voor maatwerk en/of vragen neem gerust contact met ons op.

3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Leroy Varsseveld
5 uit 5 sterren
Wat een energie! Ons evenement was een groot succes, mede dankzij jullie show. Bedankt!
Fleur en Thomas Veringen
5 uit 5 sterren
Tijdens onze bruiloft hebben we deze show geboekt. Op het begin van de avond draaide de DJ rustige muziek. Later mocht het feest beginnen en heeft de gitarist meegedaan, het feest was TOP!
Grand Café te 's-Hertogenbosch
4 uit 5 sterren
Tof om eens een andere combinatie dan DJ met sax te hebben in ons grand-café. Wellicht boeken we de act komend kwartaal weer.

Vergelijkbare acts

House of Soul

House of Soul

4 Beoordelingen

Een professionele en ervaren Soulful House DJ & band!

€ 1245 - € 2995
Mash Up

Mash Up

3 Beoordelingen

Mash Up is een waanzinnig trio dat live dance muziek creëert. Een waar spektakel!

€ 745 - € 1640
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.