Trompettist William

Een professionele trompettist die het verschil maakt op uw feest! Te boeken met DJ of pianist.

5 uit 5 sterren
€ 395 - € 990
Trompettist
HsFcOpyvE
Trompettist
trompettist boeken
artiesten boeken
muzikanten boeken
feest entertainment
Trompettist
Controleer nu de beschikbaarheid van Trompettist William
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Trompettist William studeerde af in lichte en geïmproviseerde muziek aan het conservatorium. Hij heeft veel ervaring op gedaan bij onder meer Slagerij van Kampen & Muziek Korps Koninklijke Landmacht. Sindsdien heeft hij in binnen- en buitenland geweldige show's gegeven. De trompettist kan in combinatie met een DJ een spetterend optreden verzorgen of met een pianist voor bijvoorbeeld uw ceremonie! Graag horen wij uw wensen en voorkeuren hierin.

William speelt mee met alle hits van nu, wat zorgt voor een toffe live act met een verfrissende sound. Alle muziekstijlen komen tot zijn recht van soul of salsa tot disco en latin house.
Trompettist William heeft onder anderen opgetreden met DJ Billy the Klit op één van de bekendste festivals in Nederland en op locaties als Ahoy, Tivoli en de ArenA. Ook speelde hij nummers in, die resulteerde in een plaats in de hitlijsten.

Wilt u deze professionele trompettist huren voor uw feest, huwelijk, bedrijfsborrel of jubileum? Dan kunt u de artiest bij Evenses boeken. Dit doet u door, geheel vrijblijvend, het offerteformulier in te vullen, ons te mailen of te bellen. Wij staan 7 dagen in de week klaar om uw vragen te beantwoorden en helpen u graag met de invulling van het entertainment voor uw gelegenheid.

2 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Elise Meijer
5 uit 5 sterren
Wij zijn zeer tevreden over Evenses, in plaats van DJ & Sax hebben zij ons een DJ & Trompettist voorgesteld. Wij hadden een fijne communicatie, zowel via mail als telefonisch en ze hebben ervoor gezorgd dat ons feest net even dat extraatje kreeg door middel van deze originele act! Wij zullen jullie aan iedereen aanbevelen en William heeft het geweldig gedaan! Nogmaals dank!
Saskia van der Veen
5 uit 5 sterren
Als je wil dat je gasten uit hun dak gaan, zoek dan niet verder. William zorgt ervoor om op een gepaste manier eerder in de party mood te krijgen! De combinatie met de DJ is ideaal, zo hadden wij de hele avond muziek. Wij kijken er naar uit om het volgend jaar weer te boeken voor ons 20 jarig bedrijfsbestaan.

Vergelijkbare acts

DJ & Trompet

DJ & Trompet

3 Beoordelingen

Het unieke geluid van trompet met de beste beats van een top DJ

€ 925 - € 1760
Mash Up

Mash Up

3 Beoordelingen

Mash Up is een waanzinnig trio dat live dance muziek creëert. Een waar spektakel!

€ 745 - € 1640
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.