Lounge DJ

Jazz & Lounge DJ Erase verzorgt een stijlvolle muzikale omlijsting van uw borrel of feest.

4,5 uit 5 sterren
€ 645 - € 1420
DJ erase boeken
tUINLaPjXw
FwtikIbmQ
DJ's huren
Dj boeken
Bekende DJ boeken
DJ met instument
jV onkATE
DJ erase boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Lounge DJ
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Stijlvolle lounge, jazz en achtergrondmuziek voor uw diner, receptie, feest en evenement. DJ 'Erase' is perfect inzetbaar op gelegenheden waarbij sfeervolle muziek is gewenst, zonder dat dit de boventoon hoeft te voeren. Zo kan de DJ zich meer op de achtergrond houden, zodat u en uw gasten rustig kunnen converseren. Mocht er uiteindelijk behoefte zijn aan wat meer dansbare muziek dan kan DJ 'Erase' hier gemakkelijk op inspelen. Wij zorgen er altijd voor dat er zoveel mogelijk rekening met uw specifieke wensen en voorkeuren wordt gehouden.

Lounge DJ boeken bij Evenses

DJ Erase is door meerdere DJ's in te vullen. Onze jazz en lounge DJ's hebben ervaring opgedaan in meerdere grote Nederlandse clubs. Daarnaast hebben zij voor vele privefeesten, bruiloften, recepties, congressen en bedrijfsevenementen optredens gedaan. Met deze ervaring weet DJ 'Erase' dan ook elke gelegenheid muzikaal succesvol te begeleiden.

100% tevredenheids-garantie

Evenses heeft een team van top DJ’s in dienst, welke allen ervaring hebben opgedaan op honderden feesten, als bruiloft DJ en bedrijfsevenementen. Alle Lounge DJ’s beschikken over veel DJ ervaring die ze hebben opgedaan op bruiloften, festivals, bedrijfsfeesten en in bekende Nederlandse clubs. De Lounge DJ’s zijn door ons persoonlijk geselecteerd op ervaring, uitstraling en creativiteit. Wij werken met een jong team van nette, attente en professionele Lounge DJ’s. Omdat wij met een goed team van DJ’s werken, kunnen wij garanderen dat de DJ Show altijd doorgaat.

DJ boeken met compleet pakket aan licht, geluid en DJ-apparatuur:

Mocht het nog niet op de locatie aanwezig zijn dan kunt u de DJ show bijboeken. De Luxe DJ Show bevat alle benodigde apparatuur. Wij verzorgen voor u: professionele DJ-apparatuur, een stijlvolle DJ booth, voldoende geluidstechniek en een mooie lichtshow. Door onze jarenlange ervaring hebben wij inmiddels op veel Nederlandse feestlocaties een DJ Show verzorgd. Van een chic kasteel tot aan een kleinschalig thuisfeest en van een partycentrum tot aan een rondvaartboot. Door onze flexibiliteit kunnen wij de DJ Show zo aanpassen in grootte dat wij altijd een goede show kunnen verzorgen, passend bij de eisen van de feestlocatie en volledig in lijn met uw wensen.

DJ Show uitbreiden: Uiteraard kunnen wij voor u de DJ Show uitbreiden met leuke extra’s, zoals; een saxofonist, zangeres, percussionist en/of een verlichte disco dansvloer. Wij denken graag met u mee welke set-up het beste aansluit bij uw wensen en de feestlocatie.

Uw wensen staan centraal:

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de muziek volledig in lijn is met uw wensen. U krijgt bij de boeking natuurlijk de mogelijkheid om door te geven welke genres en nummers u wel én niet wenst. Hoe u de opbouw van de avond graag wilt en alle andere bijzonderheden, zoals bijvoorbeeld een openingsdans. Onze Lounge DJ’s hebben standaard een zeer divers repertoire met zo’n 10.000 titels tot hun beschikking. Hierdoor zijn alle stijlen mogelijk: van heerlijke rustige dance tot rauwe soul tot aan swingende disco en classics.

Nog meer uitbreidingsmogelijkheden:

U kunt onze Luxe DJ Show uitbreiden naar uw wensen en voorkeuren. Denk hierbij aan een upgrade naar de Exclusieve DJ Show, een verlichte dansvloer oFf leuke videobeelden. Een live-muzikant die met de DJ meespeelt is ook mogelijk: wat dacht u van een funky saxofonist, stijlvolle violist, trendy harpist, gezellige zanger(es) of een opzwepende percussionist!

Lounge DJ?

Zou u graag een Lounge DJ willen boeken voor uw festival, bedrijfsevenement of heeft u nog vragen? Neem dan eens contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag met uw vragen!

Bij Evenses kunt u:

Repertoire Lounge DJ

Genres

Jazz
Soul
House
Achtergrondmuziek
Latin
9 Beoordelingen
4,5 uit 5 sterren
International Business Networks
5 uit 5 sterren
Perfecte muzikale omlijsting van onze netwerkborrel.
Merel Broekenhoven
4 uit 5 sterren
De DJ heeft precies de sfeer neergezet op onze trouwreceptie zoals wij het in gedachten hadden. De saxofonist deed lekker mee met de muziek.
Marco van Thoolen
4 uit 5 sterren
Bedankt voor het verzorgen van de opening van ons evenement. Sfeer was relaxed en ontspannen, toen er wat mensen wilde dansen is hier leuk op ingespeeld.
Valerie
5 uit 5 sterren
Dj Erase met lounge muziek, gecombineerd met een saxofonist.Super! Gezellige loungemuziek met prachtige saxofoon klanken. Helemaal wat ik wilde. Ontzettend tevreden. Knap werk!En sympathieke kerels. Ook heel fijn!

Vergelijkbare acts

Vinyl DJ 'Vintage'

Vinyl DJ 'Vintage'

4 Beoordelingen

Vinyl DJ ‘Vintage’ draait met ouderwetse elpees en neemt u mee op een muzikale reis.

€ 895 - € 1700
Bruiloft DJ

Bruiloft DJ

4 Beoordelingen

Professionele bruiloft show met onze DJ, geschikt voor elke soort bruiloft.

€ 795 - € 1510
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.