Dana Winner boeken

Deze populaire zangeres uit Vlaanderen is nu bij Evenses te boeken voor uw feest, festival of evenement. Dana Winner heeft vele nummer 1 hits op haar naam staan, zoals het nummer "Woordenloos", "Westenwind" en "Zevende regenbogen". Een ware toevoeging op uw bedrijfsfeest, bruiloft of stadsfeest zal Dana Winner zijn.

Dana Winner heeft sinds jongs af aan een passie voor zingen. Toen ze kind was, sloot ze zich aan bij een plaatselijk kerkkoor. Als ze meedoet aan een zangwedstrijd, wint ze deze met volle verbazing. Daarna ging het snel. In 1989 scoorde ze haar eerste nummer 1 hit met de cover van Carpenter, "Op het dak van de wereld". Dit was de eerste van haar vele nummer 1 hits. Deze Belgische zangeres had hierna praktische een vaste plek in de Vlaamse hitlijsten. Niet alleen in Vlaanderen scoorde zij hoog, ook in landen zoals Nederland, Duitsland, Zweden, Denemarken, Oostenrijk en Zwitserland. Zo scoorde ze in 2007 een nummer 1 in Duitsland met het nummer "Wenn du lachst". Verder heeft zij ook succes gehad in Zuid-Afrika met haar Engelstalige muziek.

Met haar unieke vocalen heeft zij zich bekroond als de zangeres met de gouden stem. Door meer dan 20 jaar een carrière in entertainment te hebben, is zij ongetwijfeld één van de populairste en succesvolste zangeressen uit België. Met nationale en internationale prestaties op haar naam, heeft Dana Winner mooie mijlpalen bereikt. Met uitverkochte shows treedt zij op door België en Nederland.

Dana Winner voor uw feest, bedrijfsfeest of bruiloft

Wilt u deze prachtige zangeres boeken voor uw feest, personeelsfeest, jubileum of opening? Dana Winner is te boeken bij Evenses voor uw bruiloft, festival of evenement. Neem gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mocht u nog vragen hebben, wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen over het boeken van Dana Winner.