Sebastiaan (Bas) Haring is hoogleraar, informaticus, filosoof en schrijver. Of hoe hij zichzelf graag noemt: volksfilosoof. Hij probeert wetenschap en filosofie te emanciperen.

In 2001 bracht hij zijn eerste kinderboek uit: Kaas en de Evolutietheorie. Het boek won verschillende prijzen, waaronder de Gouden Uil. Ondertussen zijn er meer dan 100.000 exemplaren verkocht en is het boek vertaald in verschillende talen. Hier blijft het niet bij: in 2003 bracht hij zijn boek De IJzeren Wil uit, in 2007 het boek Echt Succesvol Leven, in 2011 kwam zijn boek Plastic Panda's uit en in 2016 bracht hij het boek Waarom Cola Duurder is dan Melk uit.

Bas Haring is hoogleraar aan de Universiteit Leiden. Hij geeft regelmatig lezingen en laat zijn gezicht ook zien in de media. Zo is hij sinds 2013 een onderdeel van het programma 'Proefkonijnen'.

Wat Evenses voor u kan betekenen

Zou u graag spreker Bas Haring willen boeken voor uw evenement? Vraagt u dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. Mocht u nog vragen hebben, bel of mail gerust met een van onze medewerkers. Wij beantwoorden graag uw vragen. U kunt ons 7 dagen in de week bereiken.