Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Niek Boes boeken
100% match

Niek Boes boeken

Show- en theaterspektakel Niek Boes huren?
Niek Boes boeken Wilt u Niek Boes boeken? Dat kan via Evenses! Maar wie is Niek Boes eigenlijk? Niek Boes, geboren in Oldenzaal op 10 januari 1974,...
Lees meer

5 (3 Beoordelingen)
prijs op aanvraag
Nienke Plas Boeken
100% match

Nienke Plas Boeken

Comedian, presentatrice, actrice en zangeres Nienke Plas. De grappigste vrouw van Nederland.
Nienke Plas is enorm gegroeid in de afgelopen jaren als presentatrice, actrice, zangeres en stand-...
Lees meer

5 (3 Beoordelingen)
prijs op aanvraag
Buddy Vedder boeken
100% match

Buddy Vedder boeken

Dance Dance Dance winnaar Buddy Vedder nu ook te boeken bij Evenses Entertainment!
Buddy Vedder biografie Buddy Vedder de 23-jarige acteur, performer en presentator is sinds zijn rol in de ...
Lees meer

5 (3 Beoordelingen)
prijs op aanvraag
Anna Nooshin boeken
100% match

Anna Nooshin boeken

Drukke, spontane alleskunner Anna Nooshin is nu te boeken bij Evenses!
Anna Nooshin boeken Anna Nibakht Nooshin is een ware onderneemster. Anna was medeoprichter van een van de grootste onli...
Lees meer

4,7 (3 Beoordelingen)
prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Spreker boeken als inspirerende toevoeging tot uw evenement


Spreker over een onderwerp als duurzaamheid is een interessante toevoeging tot uw congres, symposium of lezing. Zo is het altijd mogelijk bijpassende, inspirerende sprekers te vinden die passen bij het thema of onderwerp van het congres. Het mooie van een spreker is dat ze altijd de aanwezigen op nieuwe inzichten brengen met een verhaal uit eigen ervaring van de spreker waar uw personeel, congresbezoekers, studenten of atleten hun brein weer over kunnen breken. Zo kan een motiverende spreker het onder andere hebben over duurzaamheid, ondernemerschap of innovatie of leidt de spreker het evenement als dagvoorzitter.

Een spreker boeken bij ons is een garantie voor een geslaagd evenement, want wij zorgen ervoor dat de spreker tip top aansluit op het thema. Daarom bieden we ook de garantie dat wij een motiverende spreker zullen vinden die de boodschap van het evenement begrijpt en met zijn of haar verhaal een goede aansluiting zal vinden. Wij weten als geen ander dat een goede spreker inhuren het verschil maakt tussen een evenement waar iedereen met een verfrist beeld de deur uitloopt of puur een berg aan informatie aan het verwerken is. Een goede, passende spreker maakt het verschil.

De redenen dat een spreker inhuren een verrijking is voor een evenement

Sprekers inhuren voor een lezing of congres brengt veel met zich mee wat een evenement eruit laat springen. Een spreker neemt namelijk een groot gehalte aan aantrekkingskracht, interactie en inspiratie mee naar een congres of lezing. Het hebben van een motiverende spreker is dan ook een energieboost die aan de aanwezigen meegegeven wordt. Om het even uit te lichten, een spreker inhuren brengt automatisch incentives mee voor goede promotie. Een symposium waar alleen maar onbekende sprekers langs komen, mist nou net die ene naam waarvoor iedereen toch ja zegt om erheen te gaan.

Daarnaast brengt een inspirerende spreker zoals bijvoorbeeld Tess Milne , Rudi dekkers of oud-schaatster Marianne Timmer ook vaak interactie mee naar de lezing, zo voelen de aanwezigen zich aangesproken en worden ze nog meer in het verhaal van de spreker getrokken. Dit zorgt er ook automatisch voor dat mensen opgewekter worden, mochten de voorafgaande lezingen niet actief genoeg zijn. Om die reden is het boeken van een inspirerende spreker een echte gamechanger voor een interessant evenement.

Bekende Nederlandse sprekers hebben vaak ook de ervaring met zich mee om de lezing interactief te maken met visuals en beladen onderwerpen luchtig aan te snijden door een goede toepassing van humor.

De juiste spreker voor het juiste onderwerp

Bij het kiezen van een motiverende spreker is het belangrijk dat de spreker aansluit op het thema van uw evenement. Zo zal een spreker als Anna Nooshin minder aansluiting vinden op een congres met als onderwerp duurzaamheid, maar zal hij schitteren binnen de thema's motivatie & teamwork. Daarom is het belangrijk om vooraf aan het kiezen van de leukste spreker een thema of hoofdonderwerp voor het evenement te kiezen. Zo bent u verzekerd dat bij een congres over de ontwikkelingen van de Amazone u met een spreker duurzaamheid goed op zijn plek zit.

Daarom bieden wij ook sprekers aan die veel weten over verschillende onderwerpen. Zo hebben wij sprekers ondernemerschap, zoals Robert Doornbos die een goede link legt tussen zijn ervaringen met het ondernemen en zijn tijden in de Formule 1. Daarnaast hebben wij ook iemand als spreker innovatie, die iedereen met een creatieve blik op de wereld laat kijken. Zo kunt u het zo gek nog niet verzinnen of er is wel een inspirerende spreker voor te vinden. In hoofdlijnen bieden wij sprekers aan die kunnen spreken over de volgende onderwerpen:

  • Spreker Sport

  • Spreker Duurzaamheid

  • Spreker Ondernemerschap

  • Spreker Innovatie

  • Spreker Onderwijs

  • Spreker Leiderschap

Zo is er voor elk thema wel een spreker inspirerend te vinden die een onderwerp aansnijdt waarvan zelfs de meest ongeïnteresseerde aanwezigen rechtop in de stoel gaan zitten. Mocht een spreker zo snel niet bij ons op de website staan, maar wel de gedoodverfde kandidaat zijn die op uw lezing moet spreken, vraag dan een offerte aan en wij brengen u in contact.

Sprekers en dagvoorzitters

Het inhuren van een spreker is niet hetzelfde als het boeken van een dagvoorzitter. Zo zal een spreker een verhaal of onderwerp aansnijden en hierover een 30 à 60 minuten over spreken. Een dagvoorzitter daarentegen is iemand die het gehele programma van het evenement op een leuke wijze aan elkaar praat. De dagvoorzitter introduceert de sprekers en hun onderwerpen op toepasselijke wijze en houdt het publiek geboeid tussen de verschillende motiverende sprekers door. Zo zal een dagvoorzitter meer op de achtergrond aanwezig zijn en op zijn best met een klein verhaal openen of afsluiten. Een spreker is het middelpunt van het onderwerp en weet hier alles over.

Een echt uitgebreid seminar of congres zou een combinatie van beide inspirerende sprekers en een dagvoorzitter die stevig in de schoenen staat. Zo is een congres met als thema duurzaam zeker goed op te vullen met een duurzaamheid spreker als Humberto Tan in combinatie met een dagvoorzitter zoals Tim Hofman zorgt u ervoor dat de gehele seminar of congres in goede handen is.

Om de laatste vragen waarmee u nog worstelt omtrent het boeken van sprekers te kunnen beantwoorden, lichten wij hier de belangrijkste uit.

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, hierdoor werken wij alleen maar met professionele artiesten.

Spreker FAQ

Wat kost een spreker inhuren?

Het inhuren van een spreker brengt veel uiteenlopende prijzen met zich mee, dit is namelijk voornamelijk gebaseerd op de populariteit van de inspirerende spreker, zo zal een Arjen Lubach veel aanvragen ontvangen en dus meer kosten. Bij een bekende Nederlandse spreker moet u al gauw denken aan €5.000 of meer. U kunt in ieder geval een vrijblijvende offerte aanvragen bij ons op de website.

Hoe lang is een spreker aanwezig?

Verschillend per spreker zijn ze aanwezig voor een lezing of webinar van tussen de 30 minuten tot anderhalf uur. Dit ligt aan het onderwerp en hoe lang u de spreker wilt hebben,

De spreker staat niet op de website

Zelfs als sprekers niet bij ons op de website staan, kunt u altijd nog een aanvraag bij ons doen. Wij hebben veel contacten bij sprekers liggen en kunnen zeker voor u die lijntjes aantrekken om te kijken wat er mogelijk is.

Kan de spreker ook een online webinar geven?

Zeker in de huidige tijden is een webinar vaker de regel dan uitzondering. Daarom zijn bijna alle sprekers wel bereid een online webinar aan te bieden en hier de interessantste onderwerpen aan te stippen.

Wat verzorgt Evenses bij het boeken van een spreker?

Wij regelen de gehele afhandeling van contact tot lezing met de spreker voor u. U geeft aan over welk onderwerp de sprekers het moeten hebben en wij doen de rest. Kan een spreker last minute niet meer? Dan gaan wij met man en macht erachteraan om een spreker van een vergelijkbaar kaliber als vervanging te regelen.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar