Rudi Dekkers boeken

Rudi Dekkers - Onwetend betrokken bij de aanslagen op 9/11

prijs op aanvraag
Rudi Dekkers boeken
Rudi Dekker de vliegende hollander
Rudi Dekkers :
Boeken Rudi Dekkers
Interview Rudi Dekkers
Rudi Dekkers Twin Towers
Rudi Dekkers boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Rudi Dekkers
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Evenement, Bedrijfsfeest
Categorie: Spreker

Rudi dekkers boeken

Rudi Dekkers was de eigenaar van de vliegschool in Florida waar twee van de 9/11 kapers vliegles namen. Natuurlijk had Rudi geen enkel idee van hun terroristische plannen, maar het aantal leerlingen nam daarna drastisch af en uiteindelijk raakte hij zijn vliegscholen kwijt. Waar Rudi eerst miljonair was, was hij nu alles kwijt, inclusief zijn gezin.

In 2007 leek Dekkers zijn leven weer op de rit te hebben. Hij had ditmaal een handel in zwembaden, woonde in een mooie villa en was opnieuw getrouwd. Ditmaal gooide de financiële crisis roet in het eten en bleef hij wederom berooid achter. Zo berooid dat hij leefde van voedselbonnen.

Achtervolgd door nachtmerries, schuldeisers en de luchtvaartautoriteiten raakt Rudi gaandeweg alles kwijt. Zijn gezin, zijn vliegscholen en zijn vermogen. Hij heeft geen geld, maar wel een kind om voor te zorgen. Net als hij zijn leven weer op de rit lijkt te hebben, wordt hij in 2012 op de luchthaven van Houston opgepakt met 18 kilo cocaine en 860 gram heroine.

Na zijn veroordeling en gevangenisstraf van vier jaar, vertrekt de excentrieke zakenman naar de Dominicaanse Republiek. Wie is de Amsterdamse Rudi Dekkers, die straatarm opgroeide in de Jordaan, uitgroeide tot succesvol zakenman, betrokken raakte bij ’s werelds bekendste aanslagen en uiteindelijk noodgedwongen in het drugs circuit belandde?

Rudi vertelt tijdens zijn keynote speech over het vallen en opstaan. Zijn veerkracht en eeuwige doorzettingsvermogen zorgen er voor dat Rudi altijd weer weet op te krabbelen. Een inspirerend verhaal over alle bizarre gebeurtenissen in zijn leven worden verfilmd. Waarbij de kernboodschap is dat opgeven nooit een optie mag zijn.

Rudi Dekkers in de Media

Na de aanslagen verscheen Rudi wereldwijd in alle media. Interviews met Larry King, Matt Lauer, Pauw & Witteman en talloze netwerken en radiozenders. Rudi was er van overtuigd dat hij moest vertellen hoe het zat om zijn onschuld te bewijzen.

In 2011 brengt Rudi zijn verhaal uit in de vorm van een boek dat in Amerika wordt verkocht als “Guilty by Association” en in Nederland als “De vliegende Hollander”.

In september 2021, 20 jaar na de aanslagen in New York brengt Videoland een drie-delige docuserie over zijn indrukwekkende verhaal.

Rudi Dekkers boekingen

Wilt u de Rudi Dekkers boeken voor uw gelegenheid? Deze man is via Evenses te boeken voor uw evenement. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.