Tess Milne boeken

De 'mooiste vrouw' van Nederland Tess Milne boeken voor uw evenement!

4,4 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
tess milne boeken
KBZEryDo
tess milne boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Tess Milne
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Evenement, Bedrijfsfeest, Feest, Overig
Categorie: Spreker

Tess Milne boeken

Wilt u Tess Milne boeken als spreker of dagvoorzitter voor uw seminar, congres of bruiloft? Dat kan via Evenses.

Tess Milne is een Nederlandse televisiepresentatrice. Zij is geboren op 2 januari 1988 in Alkmaar. Via een stage bij het castingbureau 'Creative Connectors' is Tess Milne in het televisiewereldje gerold. In die periode speelde Tess Milne in diverse tv-reclamespotjes en maakte zij filmpjes voor het 'Hyvesjournaal'. Ze vertolkte ook rollen in 'A'dam - E.V.A.' en 'Spangas'

Biografie Tess Milne

Tess Milne begint haar carrière als VJ bij TMF. In 2011 maakt zij de overstap naar de zender MTV.
Bij MTV presenteert Tess Milne ‘Money Makers’ en ‘MTV Was Here’. Voor het spraakmakende MTV programma ‘Love for Sale’ mag ze zelfs bij Pauw & Witteman aanschuiven. Tess Milne wordt opgemerkt door andere zenders en gaat items maken voor ‘Miljoenenjacht’ bij RTL en voor Veronica het programma ‘De Fukkers’.

In 2012 presenteert ze onder andere het programma ‘Sterren Springen’ samen met Gerald Joling, waarin bekende Nederlanders schoonspringen. Ook was Tess te zien als fanatieke deelnemer van ‘Expeditie Robinson’. Eind 2012 werd ze door FHM uitgeroepen als mooiste vrouw van Nederland.
In 2014 maakt Tess Milne de overstap naar Veronica waar ze, als het gezicht van Veronica, onder andere items maakt voor het programma ‘Nachtwacht’, ‘Ibiza Day& Night’ en ‘Roadtrippers’. Daarnaast is de veelzijdige Tess ook te zien in ‘Inside Gamers’ als presentatrice, waar ze de nieuwste games bespreekt en vooruit blikt op nieuwe releases. Ook doet ze in het najaar van 2014 mee aan het avonturenprogramma ‘Atlas’ waarbij ze Suriname doorkruist.

In 2015 komt Tess Milne met een nieuw online programma ‘TESSten’. Hierin test Tess Milne een overschot aan onbeantwoorde vragen. In het RTL5 programma, ‘Wie Is De Sjaak’ reist Tess het land door op zoek naar mensen die bizarre, grappige en gênante opdrachten willen uitvoeren. Verder is ze te zien in het programma Roadtrippers waarin zij het opneemt tegen het team van Stuk TV. Zij zullen twee weke lang gaan reizen door Amerika, wie er in twee weken tijd de meeste kilometers aflegt is de winnaar. Het programma is te zien op RTL5 en zal ook te zien zijn via het YouTube-kanaal van StukTV en RTL XL.

Eigen kanaal Tess Milne

Tess Milne droomde altijd al van een eigen zender. Die kwam er ook door YouTube. Ze hoefde zich bij niemand te verantwoorden en hoeft geen grote tv-bazen vragen voor toestemming. Bekijk hier een aflevering van haar YouTube kanaal 'Tess Milne'

Boekingen van Tess Milne

Wilt u Tess Milne boeken als spreker voor uw evenement? Via Evenses is dat mogelijk. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor Tess Milne of vraag telefonisch naar de mogelijkheden van Tess Milne boeken. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor uw vragen over het boeken van Tess Milne.

Bij Evenses kunt u:

  • Tess Milne boeken
  • Catering bestellen
  • Fotograaf inhuren
  • Dj's boeken
  • Bands boeken
3 Beoordelingen
4,4 uit 5 sterren
Paul Hoff
5 uit 5 sterren
Tess Milne hebben wij geboekt als dagvoorzitter tijdens ons bedrijfsevenement. Ze heeft het erg leuk gedaan en was zeer prettig om mee samen te werken!
Vivianne Arends
4 uit 5 sterren
Super leuk dat ze bij ons was! We denken zeker aan haar als presentatrice bij een volgende evenement.
Harold van der Meer
4 uit 5 sterren
In een woord, top! Ze heeft een top prestatie geleverd!

Vergelijkbare acts

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.