Tim Hofman boeken

Tim is begonnen op de BNN University. Hij heeft de BNN University afgerond en werd meteen een baan aangeboden door 101 TV. Tim Hofman gaat hier aan de slag als presentator en programmamaker. Tim kwam binnen bij BNN door zijn reportages voor TimTV, twitter posts en colums op internet en werd ook bekend als presentator van het tv programma Spuiten en Slikken.

Programma's als Je Zal Het Maar Hebben, De Social Club en Mijn 500 Vrienden volgen. Met dit laatste programma wint Tim de TV Lab Award. In 2015 zit Tim in de jury van Xite zoekt VJ en maakt hij samen met Arie Boomsma de Week Tegen Pesten: Op School. Jaarlijks werkt hij mee aan Serious Request van 3FM. In 2016 is hij kandidaat in Wie Is De Mol? en start hij zijn eigen webserie #BOOS. Begin 2017 bracht Tim de bestseller dichtbundel Gedichten van de broer van Roos uit. Kort hierna start hij het initiatief De Stembus om jongeren aan het stemmen te krijgen.

Tim Hofman boeken voor uw bedrijfsevenement, feest of festival.

Zou u graag Tim Hofman willen boeken voor uw evenement? Vraag dan een vrijblijvende offerte voor Tim aan. Mocht u nog vragen hebben over het boeken van Tim Hofman, bel of mail dan gerust met een van onze medewerkers. Wij beantwoorden graag uw vragen over het boeken van Tim Hofman.