Presentator Gijs boeken

Presentator Gijs is naast muzikant, acteur en model ook actief als presentator. Gijs is een ware allround performer en vindt het super om zich met de diverse kanten van het vak bezig te houden. Gijs presenteert met natuurlijke charme, heeft gevoel voor timing en is niet bang om humor te gebruiken tijdens zijn presentatie. Zo presenteerde Gijs voor Captain's Club van het SS Rotterdam, Codarts Rotterdam en Edes Top.

Presentator Gijs streeft altijd naar het maken van een onvergetelijke avond, dit doet hij door middel van vooraf diverse gesprekken te voeren, zo maakt hij de presentatie ook zo persoonlijk mogelijk: Het lijkt wel bijna alsof Gijs al jaren bij jullie organisatie over de vloer komt. Tijdens het presenteren zoekt Gijs ook graag op diverse manieren de interactie op met het publiek.

Boeken presentator Gijs

Zou u graag de alles kunner Gijs willen boeken voor uw festival, bedrijfsevenement of congres? Heeft u nog vragen over het boeken van presentator Gijs? Neem dan eens contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag met uw vragen over het boeken van presentator Gijs.