Anna Nooshin boeken

Drukke, spontane alleskunner Anna Nooshin is nu te boeken bij Evenses!

4,7 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
anna noushin boeken
iaNwKbRav
Cfi gDAHc
aHflYZjnTRA
anna noushin boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Anna Nooshin
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Bedrijfsfeest, Feest, Receptie, Overig
Categorie: Spreker

Anna Nooshin boeken

Anna Nibakht Nooshin is een ware onderneemster. Anna was medeoprichter van een van de grootste online levensstijlmagazines van Nederland. Deze jonge en ondernemende vrouw weet wat ze wil en inspireert veel anderen over de hele wereld. Ook is Anna een ware online influencer, een digitale beïnvloede in hart en nieren, Anna bereikt haar loyale volgers via haar sociale media, YouTube-kanaal en boeken die hen de ins & outs geven bij het vestigen van een krachtig en gelukkig leven. Naast de geweldige ware onderneemster en sociale influenceer die zij is, heeft Anna haar carrière ook verplaatst naar televisie. Ze is een lifestyle-expert op RTL Boulevard, een van de grootste live tv-shows van Nederland met meer dan een miljoen kijkers per aflevering. Ze presenteert Holland's Next Top Model 2017 en deed mee aan Expeditie Robinson 2016.
Anna staat bekend om haar originele kijk op het maken van YouTube-indelingen en het omzetten in overnachtingssuccessen.

Naast dit alles is Anna Nooshin ook bezig met haar eigen producten, zo lanceerde Anna het eerste product van haar eigen label NNOOSH; een shirt in beperkte oplage gemaakt van de beste katoen, exclusief voor haar volgers. Dit shirt was binnen zeven uur uitverkocht en dit is het alleen nog maar het begin voor haar lijn! Anna gebruikte ook haar expertise en oog voor stijl om een ​​volledige collectie sieradencapsules voor ANNA + NINA en een lingerie- en zwemcollectie voor Hunkemöller te maken. Anna Nooshin een alleskunner en is te boeken bij Evenses.

Boek Anna Nooshin voor uw evenement

Zoekt u een spontane en modebewuste presentatrice voor uw congres, bedrijfsfeest of festival? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan! Mocht u nog vragen hebben over het boeken van Anna Nooshin. Bel of mail dan met een van onze medewerkers. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar voor u vragen over het inhuren van de presentatrice Anna Nooshin.

3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
L van Wezen, International Glory
5 uit 5 sterren
1 woord powervrouw, zij heeft ons nieuwe concept zo mooi weten over te brengen aan onze gasten. Wij willen Anna Nooshin nogmaals bedanken voor deze top presentatie!
Wijchen, S van Boomstringz
4 uit 5 sterren
Voor de opening van ons jaarlijkse beurs hebben wij Anna geboekt voor eenopening speech, zij wist de gasten met interactie op deze vroege morgen al een glimlach te bezorgen. Super Anna!
Maike van Leur
5 uit 5 sterren
Jong, nieuw, verfrissend maar voornamelijk grappig. Hartstikke bedankt Evenses team en Anna Nooshin natuurlijk voor deze spetterende presentatie!
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.