Robert Doornbos boeken

De voormalige F1 racer Robert Doornbos is een top sporter en ook nog eens ondernemer.

5 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
robert doornbos boeken
AvQFgkbOU
AFjIZLKdRM
MnnzpKzuo
npOpOK lY
show
robert doornbos boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Robert Doornbos
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Evenement, Bedrijfsfeest, Feest, Overig
Categorie: Spreker

Robert Doornbos

Robert Doornbos boeken Robert Doornbos boekingen.jpg

De voormalige F1 racer Robert Doornbos is een top sporter en ook nog eens ondernemer. Hij heeft in zijn sport de absolute top bereikt met de Formule 1 en Indy Car. Met veel verschillend internationale prijzen op zijn naam staan en heel de wereld rond gereisd voor zijn sport! Robert Doornbos deelt ook op inspirerende wijze zijn visie over sponsoren, social media en ondernemen in het algemeen. Een echte bekende Nederlander dus!

Robert Doornbos was van oorsprong een tennisser en mocht in 1998 als VIP deelnemen aan de Belgische Formule 1 Grand Prix. Daar ontmoette hij Jacques Villeneuve, die in 1997 het wereldkampioenschap Formule 1 won.

Geobsedeerd door racen, besloot hij racer te worden. In 1999 werd hij plaatsvervangend kampioen van de Opel Lotus Group. Daarna reed hij een jaar in een Formule Ford-auto en nam vervolgens drie jaar deel aan verschillende Formule 3-series. Door zijn goede resultaten in de F3 kon hij in 2004 de tweede coureur worden met de meer ervaren teamgenoot Vitantonio Liuzzi in het FIA International F3000 Championship met het succesvolle Arden International-team.

Robert Doornbos heeft vier keer het podium bereikt, waaronder zijn overwinning op Spa-Francorchamp in de regen en de snelste ronde. Hij werd uitgeroepen tot Rookie of the Year en eindigde als derde in het klassement.

Na 2011 gaf Robert Doornbos eindelijk het stuur op, in ieder geval op professioneel vlak, om zich op andere dingen te concentreren. Daarna begon misschien wel het meest glorieuze deel van de carrière van Doornbos. Vandaag de dag mag Robert Donbos worden gezien als de woordvoerder van de Formule 1 op de Nederlandse tv en heeft hij zich ontwikkeld tot een gerespecteerd autosportanalist. Tijdens het Formule 1-seizoen zal Doornbos een Formule 1-café huisvesten en voor- en nabeschouwing geven bij alle races op Ziggo Sport. Samen met Rob Kamphues maakt hij deel uit van een uniek duo dat in 2020 ook in de bioscoop te zien was.

Robert Doornbos boeken

Robert Doornbos boeken Robert Doornbos boeken.jpg

U kunt Robert Doornbos boeken voor elke gelegenheid. Misschien wilt u een spreker op uw bedrijfsfeest waarvoor u Robert Doornbos kunt boeken, of u wilt Robert Doornbos boeken als act voor een feest. U kunt zelfs Robert Doornbos boeken als gastpersoon bij een evenement,

Wilt u Robert Doornbos boeken voor uw bedrijfsfeest of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw feest en event. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij Evenses kunt u:

2 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Willem
5 uit 5 sterren
Goeie spreker en een top coureur
Rick
5 uit 5 sterren
Goeie vent! Weet veel te vertellen over het Formule 1 sport. Ik kan er ook goed naar luisteren.

Vergelijkbare acts

Buddy Vedder boeken

Buddy Vedder boeken

3 Beoordelingen

Dance Dance Dance winnaar Buddy Vedder nu ook te boeken bij Evenses Entertainment!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.